Το σχέδιο των τριών μπαίνει σε εφαρμογή στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Έτσι, όταν η Φρόσω ανοίγει ανυποψίαστη την εξώπορτα και βλέπει μπροστά της τον Αποστόλη, αυτός θα εξιστορήσει στην οικογένειά του το σενάριο για τον Δούβλη. Η Όλγα όμως τον διώχνει. Εκείνος παραδίδεται στην αστυνομία, πουλώντας το παραμύθι που έστησαν με τον Χρήστο και τη Βικτώρια.

Ο ισχυρισμός, πάντως, ότι ο Δούβλης βρίσκεται πίσω από όλα τα εγκλήματα και ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Βικτώρια υπήρξαν θύματά του, γίνεται αποδεκτός με πολλές αμφιβολίες από την αστυνομία… Ο Πάρης σπεύδει να επισκεφτεί τον πατέρα του στο κρατητήριο και εκείνος του υπόσχεται οτι μόνο σε αυτόν θα εκμυστηρευτεί την αλήθεια.

Πραγματικά, ο Αποστόλης του αποκαλύπτει όλη τη φρικτή αλήθεια γιατο στήσιμο της υπόθεσης Ντούβλη και όχι μόνο… Ο νεαρός επιστρέφει στο σπίτι και τα λέει όλα στη μητέρα του! Ο καβγάς που ακολουθεί είναι μεγάλος, καθώς η Δωροθέα, για να αμυνθεί, ισχυρίζεται ότι όσα έκανε τα έκανε για να «σώσει» την αδελφή της από έναν… προικοθήρα όπως ο αστυνόμος Γιαμμαλής.

Εκτός εαυτού, η Όλγα πηγαίνει στην αστυνομία, αποκαλύπτει τα πάντα και έτσι δίνεται εντολή να συλληφθεί η Δωροθέα!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Βάζει τέλος στην επιστροφή Κοκλώνη γι’ αυτή τη σεζόν;

Καταιγίδα σπουδαίων ονομάτων για το Rolex 24 2024 στο Daytona

Η Μάγισσα: Τότε θα τελειώσουν τα γυρίσματα