Η ξαφνική εμφάνιση του Φώτη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών από το σκοτεινό παρελθόν της Μιράντας την ταράζει. Η κοπέλα δέχεται απειλές από τον πρώην αρραβωνικαστικό της. Της λέει ότι θα πρέπει να είναι καλό κορίτσι και να του δώσει ότι ζητήσει!

Στο μεταξύ ένα ακόμα θέμα προκύπτει με τον νέο ιδιοκτήτη του καταστήματος δίπλα από το ζαχαροπλαστείο, που δεν είναι άλλος από τη Δάφνη, η οποία ανοίγει κατάστημα μόδας αλλά για άντρες.

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος είναι έξαλλος με τον Σίμο και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους κάποια πράγματα αλλά ο Σίμος δεν έχει σκοπό να κάνει καμία κουβέντα με τον Ντίνο. Την ίδια στιγμή η Δωροθέα καταφέρνει να μάθει μια πολύ σημαντική πληροφορία κι ετοιμάζεται να δράσει. Παράλληλα ο Βύρωνας συμβουλεύει την Όλγα να προσβάλλει τη διαθήκη του Αποστόλη!

Δύο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν εντωμεταξύ τον Σωτήρη ότ είχαν πάει στο μπαρ Μπραζίλ κι εκεί είδαν έναν άντρα που ήταν φτυστός ο μακαρίτης ο Αποστόλης Βασιλείου. Ο Σωτήρης μπαίνει σε υποψίες. Την επομένη ο Σωτήρης πηγαίνει στο μπαρ και αιφνιδιάζει τον Αποστόλη, που αμέριμνος απολαμβάνει την παρέα της Μάγιας. Ομως την τελευταία στιγμή καταφέρνει να κρυφτεί χωρίς να τον δει ο αστυνόμος.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί;

Το διάσημο ζευγάρι, η «Ομάδα Τσιτσιδόσα» απάντησε στις φήμες

Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία βάζει τέλος στη Μαργέτα με απίστευτο τρόπο