Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Ντίνο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Μετά τη ληστεία και το οικονομικό αδιέξοδο που τον φτάνει να χάσει τον «Παράδεισο», έρχεται η γυναίκα του, η Λιζέτα, η οποία του παρουσιάζει μια κόρη… Η Μιράντα και ο Ντίνος μένουν πλέον μαζί, αλλά όλα ανατρέπονται από δύο γεγονότα. Η Μιράντα κατηγορείται για φόνο, καθώς πάνω στον πανικό με τη ληστεία στον «Παράδεισο», πυροβολεί κατά λάθος και σκοτώνει τον έναν από τους ληστές.

Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει τρόπο να τη γλιτώσει και πάνω σ’ όλα αυτά, έρχεται η Λιζέτα με αξιώσεις και με ένα κοριτσάκι που του το εμφανίζει σαν δικό του. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Η Λιζέτα θέλοντας να καταστρέφει τον Ντίνο και να τον εκδικηθεί γιατί την εγκατέλειψε, πηγαίνει στο βρεφοκομείο και βρίσκει τη Βικτώρια. Ουτε λίγο, ούτε πολύ, της λέει ότι θέλει να καταστρέψει τον άντρα της και θέλει να πάρει ένα παιδί για να του το φορτώσει! Η Βικτώρια την κοιτάζει δύσπιστα και τη ρωτά ποιος είναι ο άντρας της αλλά μόλις παίρνει την απάντηση που θέλει αστράφτει από τη χαρά της δικής της εκδίκησης!

Έτσι η Λιζέτα παίρνει από το βρεφοκομείο ένα κοριτσάκι και το παρουσιάζει στον Ντίνο που πέφτει από τα σύννεφα. Την ίδια στιγμή η κατάσταση με τα χρέη φτάνει στο απροχώρητο και ο «Παράδεισος» περνάει στους τοκογλύφους. Ο Ντίνος το ανακοινώνει στουs εργαζομένους και γεμάτος συγκίνηση τους υπόσχεται ότι θα πάρει πίσω τον Παράδεισο.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 10/1: Το λασπόλουτρο θύμισε… Σαλαγκούδη και προκάλεσε τσουνάμι στα social

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι τρέλανε τους σκάουτ και τις ξένες ομάδες!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χάνει την ψυχραιμία του ο Χριστόφορος- Αυτός είναι ο λόγος!