Ο Σίμος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ζητά τη βοήθεια του Ρένου για να σταματήσει τη φυγή της Αμαλίας, αλλά όταν εκείνος του αρνείται, ο Σίμος πιάνει τον φρουρό του κρατητηρίου: «Θα σου δώσω ένα εκατομμύριο δραχμές για να με βοηθήσεις να βγω από εδώ», του προτείνει.

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Μιράντα γνωρίζει για την Αμαλία και τον Ντίνο, της μιλάει άσχημα, εκείνη τον χαστουκίζει, ενώ λίγο αργότερα η Αμαλία μαθαίνει ότι η Μιράντα θα έβλεπε τον Σίμο και προβληματίζεται «Γιατί να μου το κρύψει;», αναρωτιέται στον Ντίνο.

Λίγο αργότερα η Αμαλία βλέπει τη μητέρα της σε άσχημη κατάσταση, αλλά η Μιράντα της λέει ότι είναι έτσι για τη Ματούλα και δεν της αναφέρει καθόλου τον Σίμο, προβληματίζοντας κι άλλο την Αμαλία. Η Αμαλία φέρνει μόνη την κουβέντα προς τα εκεί λέγοντας: «Λέω να πάω να δω τονΣίμο» και η Μιράντα προσπαθεί να την αποτρέψει, ενώ λέει στον Ντίνο: «Πρέπει να πείσουμε την Αμαλία νο μην πάει στον Σίμο γιατί θα της αποκαλύψει ότι ξέρει πως Θα φύγετε μαζί», ενώ βλέποντάς τον αμήχανο, η Μιράντα του λέει: «Ντίνο, πάρε την Αμαλία και φύγετε νωρίτερα, για να μη μάθει ποτέ ότι γνωρίζω τα πάντα».

Στο μεταξύ, ο Αποστόλης πείθει τον Πάρη ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει να μιλήσει στην Αμαλία για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας, ενώ ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι της Αμαλίας και την πείθει να μην πάει να δει τον Σίμο. Παράλληλα και ο Πάρης πηγαίνει και βρίσκει την Αμαλία στο σπίτι της, αλλά εκείνη του κλείνει την πόρτα και δεν δέχεται να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, ο φρουρός λέει στον Σίμο: «Δέχομαι, θα σε βοηθήσω να βγεις από το κρατητήριο, αλλά μόνο για μερικές ώρες».

Στο μεταξύ, ο Ρένος πηγαίνει στην Αμαλία για να της πει ότι ο Σίμος ξέρει ότι θα το σκάσει με τον Ντίνο, αλλά τελικά δειλιάζει και φεύγει. Παράλληλα, ο Μεμάς λέει στον Πάρη ότι είδε τη μητέρα του να συνομιλεί με τον Ντίνο και ο Πάρης κινητοποιείται άμεσα να μάθει τον λόγο.

Ο Ντίνος είναι έτοιμος να φύγει κρυφά μόνος του στην Αμερική και αφήνει δύο γράμματα στο συρτάρι του και το ένα είναι για την Αμαλία. Όμως η Μιράντα υποψιάζεται τη συμπεριφορά του, ψάχνει στο γραφείο του, παίρνει το γράμμα που προορίζεται για την Αμαλία και τρέχει να της το δώσει: «Τρέξε να βρεις τον Ντίνο πριν φύγει και να ζήσετε ευτυχισμένοι, κοριτσάκι μου, όπως το είχατε σχεδιάσει», την προτρέπει και η Αμαλία ντρέπεται τη μητέρα της και μετά από πολλή πίεση πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι και αναζητά μαινόμενος την Αμαλία. Δεν τη βρίσκει, φεύγει και πηγαίνει κι αυτός στο σπίτι του Ντίνου, την ώρα που έχει φτάσει εκεί και ο Πάρης. Έξω από το σπίτι του Ντίνου, ο Σίμος βγάζει όπλο για να σκοτώσει την Αμαλία, αλλά τελευταία στιγμή μπαίνει στη μέση ο Πάρης και τρώει τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αμαλία και αιμόφυρτος μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Μπάγερν Μονάχου: Η μεταμόρφωση του Αλφόνσο Ντέιβις σε «τούμπανο» – Η φωτογραφία που έγινε viral (pic)

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα μαθαίνει τα πάντα για τον Κοσμά- Σχεδιάζει το τέλος του