Η Βικτώρια λέει στον Σίμο στα επόμενα επεισόδια του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, πως ο Ντίνος τον υπέδειξε για ένοχο για τον εμπρησμό του «Ολύμπια». Λίγο αργότερο ο Σίμος μαθαίνει ότι ο Νοτόπουλος ξέρει πού βρίσκεται ο Πάρης με τη Γεωργία και πηγαίνει να τον βρει φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου τον βάζει να πάρει τηλέφωνο και να πει στην αστυνομία πού βρίσκεται ο Πάρης και η Γεωργία.

Την ίδια στιγμή, ο Λεβί επισκέπτεται τη Βικτώρια στη φυλακή και τη ρωτάει αν ο Σίμος είναι γιος τους. Η Βικτώρια το αρνείται κατηγορηματικά και τον ρωτάει αν αυτό του το είπε ο Πολύζος και αν ναι, είναι ψέμα. Του λέει ότι θέλει να βλάψει το παιδί επειδή πήρε το μέρος της μητέρας του, όπως υποστηρίζει. Ο Ιωσήφ φεύγει χωρίς να έχει πειστεί απολύτως.

Λίγο αργότερα πηγαίνει στον Χρήστο, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι η Βικτώρια είναι αυτή που τον κατέδωσε στους Γερμανούς . Εκείνος, άναυδος, δεν μπορει να το πιστέψει. Ο Χρήστος του λέει επίσης όλη την ιστορία για το πώς έκλεισε το ορφανοτροφείο και υιοθέτησε ο ίδιος τον Σίμο. Στο μεταξύ ο Σωτήρης καλεί τον Σίμο για να έρθει από το τμήμα, χωρίς να του πει ότι το όπλο που βρέθηκε είναι γραμμένο στο όνομά του. Μόλις πηγαίνει και το μαθαίνει, πέφτει από τα σύννεφα. Έπειτα ζητάει τον λόγο από το Ρένο, αλλά αυτός δεν ξέρει τίποτα. Μάλιστα ο Ρένος του κάνει ερωτική εξομολόγηση αλλά ο Σίμος γίνεται έξαλλος! Του λέει να σκάσει και ότι δε θέλει να τον ξαναδεί μπροστά του!  Αμέσως μετά πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και ζητάει να μάθει πού βρήκε το όπλο και εκείνη του αποκαλύπτει ότι το πήρε από τον Χρήστο!

Ο Σίμος τρελαίνεται όταν την ακούει και την κατηγορεί ότι δεν τον άκουσε και πήγε και εμπιστεύτηκε αυτόν τον άνθρωπο! Μόλις το λέει αυτό, φεύγει και λίγο αργότερα εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με όπλο! Τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει αφού του κατέστρεψε τη ζωή!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 24/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ειδική βαφή Ferrari F1 στο GP Μαϊάμι: Η Ferrari σε μπλε αποχρώσεις αντί για κόκκινο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Θεοδώρα- Ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι