Η Μιράντα συναντάει τον Ντίνο στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών και του λέει πως ξέρει για το ταξίδι του με την Αμαλία.

Τότε εκείνος αισθάνεται πολύ άσχημα καθώς δεν θέλει να πληγώσει καμιά από τις δύο γυναίκες τις οποίες έχει αγαπήσει πολύ. Ο ίδιος βυθίζεται στην σκέψη του και βρίσκεται πραγματικά σε απόγνωση.

Την ίδια ώρα ο Σίμος θέλοντας να δημιουργήσει τύψεις στην Αμαλία παλεύει να βρει ένα τρόπο να της πει πως τόσο ο ίδιος όσο και η Μιράντα γνωρίζουν πως θα το σκάσει με τον Ντίνο. Ξέροντας πως ο χρόνος δεν είναι υπέρ του ζητάει ξανά τη βοήθεια του Ρένου για να τον αφήσει ο φρουρός να βγει για λίγες ώρες από την φυλακή.

 

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Μιράντα δεν θέλει να μπει εμπόδιο στην ευτυχία της κόρης της και προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να φύγουν με την Αμαλία όπως είχαν σχεδιάσει. Όμως εκείνος αρνείται αφού δεν αντέχει να την πληγώσει.

Έτσι λοιπόν αποφασίζει να φύγει κρυφά μόνος του για την Ουάσιγκτον. Η Μιράντα υποψιάζεται τις κινήσεις του. Τον παρακολουθεί και είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσει η Αμαλία με τον άντρα που ερωτεύτηκε και αγάπησε.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;

To Γκραν Πρι Φόρμουλα 1 στον Καναδά απειλείται από τη βροχή;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Απόλυτη δυστυχία για Ντίνο και Αμαλία- Η Μιράντα τα αποκαλύπτει όλα!