Πολλές και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, Ο Παράδεισος των Κυριών, που θα αρχίσει και πάλι να μεταδίδεται από τις 16 Ιανουαρίου.

Η Βικτώρια σιγά-σιγά θα μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της πραγματικής της εικόνας στον Χριστόφορο.

Ο Χριστόφορος, όπως έχουμε δει ήδη, κάποια στιγμή έδειξε να αμφιβάλλει για τη δράση της Βικτώριας και για το αν του κρύβει πράγματα Η αφορμή που μπήκαν «ψύλλοι στ’ αυτιά του» ήταν τα υπέρογκα ποσά που έπαιρνε από τον λογαριασμό της αλλά και τον κοινό τους λογαριασμό. Βέβαια, για μια ακόμα φορά η Βικτώρια κατάφερε να μπερδέψει τον Χριστόφορο και να καλύψει τις ενέργειές της με ένα ακόμα ψέμα. Μην ξεχνάμε ότι έχει δεχτεί ακόμα και δολοφονικές επιθέσεις όπως αυτή με το φάρμακο που του έριχνε στο ποτό, ενώ υπάρχουν ακόμα και υπόνοιες ότι η Βικτώρια σκότωσε την αδελφή της για να είναι με τον Χριστόφορο.

Στο νέο κύκλο ο Χριστόφορος θα έρθει για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με την σκληρότητα της Βικτώριας, γεγονός που θα τον προβληματίσει ιδιαίτερα.

Όλα αρχίζουν όταν ο Άγης αποφασίζει να χωρίσει τη Γεωργία. Ο μικρός Μπουραντάς, με απίστευτη απάθεια, λέει απλά ότι έκανε λάθος και ότι βιάστηκε. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι «γλέντησε» όπως λέει τη Γεωργία και τώρα δεν βρίσκει κανένα λόγο να την παντρευτεί. Η Βικτώρια φυσικά χαίρεται πάρα πολύ με την απόφασή του, ενώ ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος. Η κόντρα ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Χριστόφορο για τον Άγη είναι μεγάλη και η αφορμή για να αρχίζει ο Χριστόφορος να καταλαβαίνει ότι η Βικτώρια είναι αδίστακτη, έρχεται όταν ο Χριστόφορος πάω στα νεύρα του λέει στον Άγη να σηκωθεί και να φύγει.

Η Βικτώρια φωνάζει έξαλλη. Ο Χριστόφορος βλέπει μία άλλη γυναίκα από αυτή που πίστευε ότι είναι η Βικτώρια. Οι μάσκες τελικά πέφτουν και η Βικτώρια επιτίθεται στον Χριστόφορο που μένει άφωνος!

Στα επόμενα επεισόδια θα αποδειχθεί το ολέθριο λάθος της Βικτώριας να μπλέξει με τον Ζήση ο οποίος είναι αδίστακτος και δε θα διστάσει να την εκβιάσει ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στον Μπουραντά! Τα εγκλήματα της Βικτώριας πλησιάζουν τον Χριστόφορο ο οποίος θα αντιδράσει απρόβλεπτα!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σπίτι με το MEGA: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Πάνο Κιάμο

Μιλγουόκι Μπακς: Ρεκόρ καριέρας από τον Αντετοκούνμπο αλλά «αυτοκτονία» κόντρα στους Μπουλς

ALPHA: Επαναφέρει το J2US τον Μάρτιο;