Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Άγης προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τη Γεωργία να αρραβωνιαστεί τον Πάρη και να πάει να μείνει στο σπίτι του. Η Γεωργία όμως, πραγματικά ερωτευμένη με τον γιο του Βασιλείου, δεν άκουσε κανέναν και ζει ήδη στο σπίτι τους. Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια από τον Σεπτέμβριο, η σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η οικογένεια. Μάλιστα ο Πάρης έχει αισθήματα για τη Γεωργία, την ερωτεύεται κι αυτός με τη σειρά του και θέλει να την κάνει γυναίκα του όσο πιο σύντομα γίνεται.

Οι μήνες περνάνε και η Γεωργία λίγο πριν γεννήσει παντρεύεται με τον Πάρη. Εναν γάμο όχι λευκό και συμβατικό όπως ήταν αρχικά στα σχέδιά τους, αλλά έναν γάμο κανονικό με έρωτα, κατανόηση και αγάπη.

Όμως δεν θα είναι όλα ρόδινα, καθώς ο Άγης θα γίνει έξαλλος και θα ζητήσει να πάρει εκείνον το παιδί τους. Ήδη το έχει αναγνωρίσει ως δικό του και θα αρχίσει τους εκβιασμούς ώστε να μπορέσει να πάρει το μωρό από τη μάνα του, μόνο και μόνο για να μην το έχει ο Πάρης. Ομως, τόσο η Γεωργία όσο και ο Πάρης θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να μην αποχωριστούν το παιδί, με έναν απρόσμενο σύμμαχο, την Αμαλία. Η Αμαλία έχοντας τον δικό της πόνο, που μεγάλωσε μακριά από τη μητέρα του, θα προσπαθήσει να πείσει τον Άγη να μην πάρει το παιδί μακριά από τη μάνα του. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει και η Πολυξένη, που τον συμβουλεύει, όσο κι αν δεν χωνεύει τον Πάρη, να αφήσει το παιδί κοντά στη Γεωργία.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του β’ κύκλου στον ALPHA