Ο Ντίνος καλείται για άλλη μια φορά να προσπαθώντας να αντιμετωπίσει έναν εφιάλτη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών!  Τη διεύθυνση του «Παράδεισου» αναλαμβάνουν πλέον ο Πάρης με την Αμαλία και αυτό δεν το χωράει ο νους του…

Παράλληλα, η Λιζέτα έχει εισβάλει κανονικά στη ζωή τον και φέρνει στο κατάστημα τη μικρή Ειρήνη η οποία περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τους υπαλλήλους κερδίζοντάς με τη ζεστασιά και το χαμόγελό της!

Όλοι, βέβαια, αρχίζουν να αναρωτιούνται ποια ακριβώς είναι η σχέση του παιδιού με τον Ντίνο και η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει κρυφή για πολύ. Σε παρόμοια κατάσταση με τον Ντίνο βρίσκεται και η Ντέπυ, η οποία είδε τα όνειρά της για τον «Παράδεισο» να διαλύονται. Ο Χριστόφορος περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί της προσπαθώντας να την καθησυχάσει όμως πολύ σύντομα, θα έρθει και αυτός αντιμέτωπος με την τραγωδία!

Η αστυνομία εντοπίζει το αυτοκίνητο του Άγη στο χείλος του γκρεμού , με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα ενώ ο ίδιος παραμένει εξαφανισμένος.

Τα πράγματα δε δείχνουν καθόλου καλά και οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον προετοιμάσουν για το χειρότερο. Το σοκ για όλη την οικογένεια είναι μεγάλο και η Βικτόρια κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι έγινε και βυθίζεται στη θλίψη!

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να διατηρήσει τις ελπίδες του και να τη στηρίξει, όμως τα γεγονότα τον ξεπερνούν!

Την ίδια ώρα στον Παράδεισο, οι υπάλληλοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν με τη νέα διεύθυνση ή θα αναζητήσουν την τύχη τους αλλού! Ο Ντίνος στο μεταξύ ψάχνει το δολοφόνο του Αριστείδη και πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων με ένα πρόσωπο που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η Βικτόρια είχε συναντήσει τον Χρηστίδη. Την Ματούλα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA