Ο ηθοποιός Μιχάλης Πανάδης ή αλλιώς ο Πασχάλης στη σειρά, Ο Παράδεισος των Κυριών, μίλησε σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό για τον έρωτα της Τζένης που θα τον κάνει να ταρακουνηθεί!

Όπως είπε ο ίδιος, ο Πασχάλης και η οικογένειά του είναι μία αντίστοιξη στις υπόλοιπες οικογένειες της σειράς που ανήκουν στη μεγαλοαστική τάξη αλλά όπως ανέφερε, οι άνθρωποι που στερούνται τα υλικά αγαθά με κάποιο τρόπο τα αντισταθμίζουν με το να είναι αισιόδοξοι, χαρούμενοι και να αγαπιούνται περισσότερο.

Προς το παρόν ο Πασχάλης δε θα μιλήσει στη Γεωργία αφού τον προλαβαίνουν.  Η Γεωργία, φλερτάρει με κάποιον άλλο και εκείνος είναι σε φάση που ψάχνεται αφού πρόκειται για έναν ήρωα που είναι θαυμαστής του γυναικείου φύλου. Σιγά σιγά, θα δει ότι υπάρχει ένα κορίτσι που δεν έχει καταλάβει ή δεν πίστευε ότι μπορεί να το θέλει κι αυτό είναι η Τζένη.

Εκείνη είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του και όταν εκείνος το αντιληφθεί θα σοκαριστεί! Νόμιζε ότι το παιχνίδι που έκανε η Τζένη ήταν σε ένα αθώο πλαίσιο πειραγμάτων από συμπάθεια.

Δεν πίστευε ότι αυτή η κοπέλα είναι όντως ερωτευμένη με τον ίδιο και όταν το καταλάβει θα υπάρξουν ανατροπές!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία

ΑΕΚ: Βρίσκει στόπερ το θέμα είναι πότε θα έρθει – Αυτό είναι το υπέρ του

Τρία Μίλια: Γυναίκα μυστήριο γοητεύει τον Τίμο