Όσο περνάει ο καιρός, ο Αποστόλης στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, τόσο μετανιώνει για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μάγια, ενώ η Μάγια από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Με αφορμή την περιπέτεια του Πάρη με τη Γεωργία και το σπιτάκι που είχαν βρει για να κρυφτούν, ο Αποστόλης φέρνει στη μνήμη του τις δικές του δύσκολες μέρες, όταν η Μάγια τον κρατούσε στο σπίτι της.

Λίγο αργότερα, γεμάτος τρυφερότητα, επισκέπτεται τη Μάγια και της φέρνει λίγο κρέας και οι δυο τους έχουν μια όμορφη στιγμή, καθώς ο Αποστόλης της εξομολογείται: «Μάγια, πραγματικά δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω για ό,τι έχεις κάνει για μένα. Σου είμαι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά που μου έχεις δώσει τόσο καιρό. Η αγάπη σου και η θαλπωρή σου με έσωσαν όταν κρυβόμουν», της ομολογεί. Μάλιστα, όταν ο Αποστόλης φεύγει, η Μάγια ανοίγει τη σακούλα και βρίσκει μέσα κι έναν φάκελο με λεφτά, αλλά κι ένα τρυφερό σημείωμα του Αποστόλη γεμάτο λόγια αγάπης. Η Μάγια μόλις τα βλέπει συγκινείται γιατί ακόμα αγαπάει τον Αποστόλη, αλλά και εκείνος όταν φτάνει στο σπίτι της Όλγας τής ανοίγει την καρδιά του: «Όλγα έχω μετανιώσει πικρά που φέρθηκα τόσο άσχημα στη Μάγια. Εκείνη με βοήθησε, στάθηκε δίπλα μου κι εγώ την παράτησα στη χειρότερη στιγμή της», της λέει κι εκείνη του προτείνει: «Αποστόλη, ποτέ δεν είναι αργά. Προσπάθησε να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου πρώτα και μετά να ξαναπροσπαθήσεις με τη Μάγια. Σ’ αγαπάει. Κι απ’ ό,τι καταλαβαίνω κι εσύ την αγαπάς».

Στο μεταξύ, η Μάγια κάνει βήματα να αλλάξει εντελώς τη ζωή της. Να ξεφύγει από το παρελθόν της και να βρει μια δουλειά ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Σ’ αυτή της την προσπάθεια δίπλα της βρίσκεται η Δάφνη, η οποία λέει στη Μάγια: «Εγώ Θα σε βοηθήσω να αλλάξεις την εμφάνισή σου, για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες να σε προσλάβουν στον “Παράδεισο”» και αρχίζει να την ετοιμάζει για τα δοκιμαστικά.

Μάλιστα της αλλάζει μακιγιάζ και παράλληλα προτείνει και στη Σύρμω να τη βάψει κι εκείνη, δέχεται, έστω και με το ζόρι. Όταν τους βλέπουν ο Φώτης, ο Θωμάς, ο Πασχάλης και ο Μεμάς εκπλήσσονται και για τις δύο, ενώ ο Μεμάς εκφράζει τις αμφιβολίεs του για τη Μάγια στη Δάφνη, αλλά το μετανιώνει αμέσως. Τα πράγματα για τη Μάγια αρχίζουν να πηγαίνουν καλά και ο Αποστόλης αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Όλγας, γίνεται καλός και τρυφερόs απέναντι στη Μάγια και σε μια κρίση ειλικρϊνειαs της ζητάει συγγνώμη, ενώ εξομολογείται ότι αγαπάει αληθινά και ότι θέλει να είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα. όπως θα δούμε, ο Αποστόλης τελειώνει και το σπίτι και κάνει επίσημα πρόταση στη Μάγια να ζήσουν και να μείνουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ψυχοκόρες: Παύλος και Βασιλική ξανά μαζί- Τέλος τα σχέδια της Μάγιας- Έτσι θα τη διώξει