Η Κατερίνα Σαβράνη η Πιπίτσα από τη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, είναι μια γυναίκα που φέρει όλα τα κοινωνικά στερεότυπα της εποχής στην οποία κινείται η σειρά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό TiVi σίριαλ για τον ρόλο της αλλά και για τη συνέχεια της σειράς!

Αν και ο σύζυγός της ο Μάρκος είναι προσγειωμένος σαν άνθρωπος, εκείνη εμφανίζεται ιδιαίτερα μεγαλομανής!

Τα χρόνια και η τριβή έχουν αλλάξει και τους δύο. Ο ένας όμως βλέπει ότι άλλαξε ο άλλος και όχι ο εαυτός του. Ο Μάρκος έχει δείξει αρκετές φορές ότι δυσανασχετεί μέσα στον γάμο. Η Μιράντα είναι έναν βασικός λόγος για εκείνον.

Η Πιπίτσα δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα τουλάχιστον αφού για εκείνη είναι αδιανόητο να ξενοκοιτάξει, έτσι είναι σίγουρη ότι κι ο άντρα της θα κάνει το ίδιο. Ωστόσο είναι ζηλιάρα και θα ενοχληθεί όταν τον πάρει τηλέφωνο η Μιράντα. Θα νιώσει απειλή και ανταγωνιστικότητα. Ο Μάρκος έβγαλε τη Μιράντα από τη φυλακή με χρήματα που βρήκε και θα το μάθει η Πιπίτσα έστω και ετεροχρονισμένα και θα καταλάβει πράγματα που θα της είναι δυσάρεστα.

Και πάλι, όμως, επειδή είναι έτσι δομημένη η ζωή της, αν και κλονίζεται το είναι της, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τον γάμο της. Η Πιπίτσα είναι πολύ σταθερός χαρακτήρας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στη σειρά. Ο Μάρκος πάντως της ζητάει διαζύγιο και γκρεμίζεται όλος ο κόσμος της, χάνει την πυξίδα και την ύπαρξή της αλλά το παλεύει με νύχια και με δόντια να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή τους και να μην πάνε χαράμι τα τόσα χρόνια γάμου. Εχουν μαζί και δύο παιδιά. Εκεί θα ειπωθούν πολλά. Η Πιπίτσα δεν διανοείται να αλλάξει κάτι. Είναι μια γυναίκα που δεν έχει μάθει να εξωτερικεύει τα αισθήματά της, αλλά υπάρχουν αρκετές στιγμές που τα ξεδιπλώνει όταν είναι με την οικογένειά της και δείχνει την αγάπη και τη φροντίδα της!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!