Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα παίρνει θέση στον πόλεμο Σίμου και Ντίνου

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, στο επίκεντρο των εξελίξεων αναμένεται να βρεθεί η Μιράντα η οποία και θα πάρει θέση στον πόλεμο Σίμου και Ντίνου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ευαγγελία Συριοπούλου σε συνέντευξη της στο MyTV, η Μιράντα δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει εύκολα τον χωρισμό της από τον Ντίνο.

Κάπως έτσι, όταν θα φτάσει η στιγμή που ο Σίμος με τον Ντίνο θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση για τη νέα συνεργασία τους στο θέατρο Ολυμπία, η Μιράντα θα κρατήσει ξεκάθαρη θέση.

Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να συμβουλεύσει τον Ντίνο για αυτό το νέο του επαγγελματικό βήμα όμως εκείνος δεν θα της επιτρέψει παραπάνω επικοινωνία για το συγκεκριμένο ζήτημα εξαιτίας του χωρισμού τους.

Θα την πληγώσει μάλιστα καθώς θα της ζητήσει οι σχέσεις τους να είναι απολύτως τυπικές και στο επαγγελματικό πλαίσιο.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος ο Φίλιππος από τη Μάνη

Η παραλία: Η μεγάλη αμαρτία του παπά Νικόλα

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Φιλιώ τυλίγει τον Γρηγόρη μέχρι τέλους