Ο Θανάσης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, εξαναγκάζει τη Ματούλα να πάνε στο τμήμα για να αλλάξει την κατάθεσή της, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τους θα ματαιώσει τα σχέδιά τους και δεν είναι άλλοι από τους γονείς τηs Μιράντας. Ο ίδιος ρωτάει τι θέλουν αυτοί εκεί ενώ τους βρίζει αισχρά! Ωστόσο αυτή τη φορά δε θα καταφέρει να τους τρομοκρατήσει!

Παράλληλα η Αμαλία, βάζοντας στην άκρη τον θυμό της για την αντίδραση του Ντίνου στο νέο της εγκυμοσύνης, πηγαίνει να τον βρει. Εκεί όμως έρχεται αντιμέτω-πη με μια εικόνα που τη σοκάρει. Η Ντέπυ Βλαστού έχει πάει να συναντήσει τον Ντίνο για να μιλήσουν για τον «Παράδεισο», η Αμαλία όμως νομίζει ότι συνεχίζει να έχει σχέση μαζί της και φεύγει απογοητευμένη.

Η Αμαλία αποφασίζει να πάει στην Ολγα και να της αποκαλύψει ότι είναι έγκυος από τον γιο της. Ο Πάρης, που δεν γνωρίζει τον λόγο τηs επίσκεψης της, αρχίζει να αναρωτιέται, ενώ δείχνει πως εμπιστεύεται τον Μεμά ολοένα και περισσότερο. Την ίδια στιγμή ο Αγης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη Γεωργία και αποφασίζει να προχωρήσει πιο σοβαρά. Έτσι τους ανακοινώνει ότι θέλει να αρραβωνιστεί την Γεωργία και όπως είναι φυσικό, η οικογένεια Μπουράντα σοκάρεται στο άκουσμα αυτού του νέου!

Ο Χριστόφορος του λέει να έρθει στα σύγκαλά του. Στο μεταξύ η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά την Ματούλα ενώ ο Ντίνος μετά τον χωρισμό από την Αμαλία δείχνει να αλλάζει στάση. Η εμφάνιση του Ζήση επιφυλάσσει νέα έκπληξη στον Αποστόλη την ώρα που η Βικτώρια νιώθει εκτεθειμένη. Από την άλλη η Μιράντα παθαίνει σοκ όταν βλέπει μπροστά της τον πατέρα της και μάλιστα να τη στηρίζει!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: «Τέλος» ο Γιώργος Λιάγκας πριν την ώρα του – Τι έχει συμβεί