Μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος μόλις του πρώτου τριμήνου της φετινής σεζόν, όμως η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών»  φαίνεται πως έχει ήδη κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του Alpha με το κανάλι να θέλει να επεκταθεί η συνεργασία και για δεύτερη σεζόν.

Η επένδυση των καναλιών και ιδίως του Alpha στις σειρές μυθοπλασίας φαίνεται πως έχει αποδώσει τα μέγιστα. Με δεδομένη και την στροφή στις προτιμήσεις των τηλεθεατών στα σίριαλ, η αξιολόγηση των τωρινών σίριαλ θα καθορίσει και μέρος του προγράμματος για την επόμενη χρονιά. Στον Alpha έχουν ήδη ξεκινήσει η συζητήσεις για το ποιες σειρές θα παραμείνουν και του χρόνου δημιουργώντας έτσι «σταθερές» στο πρόγραμμα.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί, ο Παράδεισος των Κυριών φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως για τη συνέχισή του και για δεύτερο κύκλο. Η σειρά έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό ενώ όσον αφορά την τηλεθέαση στέκεται εξαιρετικά απέναντι από Ράδιο Αρβύλα αλλά και τα δελτία ειδήσεων. Η παραγωγή της σειράς έχει ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις τους καναλιού και όλα φαίνεται πως βαίνουμε σε συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι τη συνέχιση της σειράς ωφελεί φυσικά και το γεγονός ότι η Ιταλική σειρά στην οποία είναι βασισμένη ο «Παράδεισος», το «ll paradiso delle signore» είχε μεγάλη επιτυχία φτάνοντας μέχρι και τις 3 σεζόν!

Ο Παράδεισος των κυριών: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Τέλος από τον ALPHA λόγω Fame Story;

Maestro – Netflix: Αυτά θα συμβούν στον 2ο κύκλο

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Αυτό αποκαλύπτει η Αμαλία με το γράμμα της στο Ντίνο