Πολλά θα δούμε στα επόμενα της σειράς «ο παράδεισος των κυριών», που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι η Αμαλία θα προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία για τον Πάρη και τα όσα έκανε.

Ωστόσο η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha αποφασίζει ότι δε θα προχωρήσει σε μήνυση και έτσι ο Πάρης γλιτώνει τη σύλληψη και τη φυλακή.

Ο Σίμος είναι τελείως αντίθετος με αυτή την απόφαση της, ωστόσο σκέφτεται ότι έχει περάσει πολλά και δε θέλει να την πιέσει περισσότερο.

Μάλιστα η Ματούλα του μιλάει και του ξεκαθαρίζει το πόσο δύσκολο είναι μία γυναίκα που έχει κακοποιηθεί να μιλήσει και να πει όλη την αλήθεια στις αρχές και όχι μόνο.

Την ίδια στιγμή η Αμαλία έρχεται σε επαφή με την Μιράντα και την λέει ότι δεν μπόρεσε να προχωρήσει με τη μήνυση και ότι ο Πάρης είναι τελικά ελεύθερος.

Και εκείνη είναι πολύ απογοητευμένη, αλλά δε θέλει να της πει κάτι για να μη τη φέρει σε ακόμα πιο άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τέλος, ο Ντίνος εκνευρισμένος επιτίθεται στην Αμαλία, γιατί νομίζει ότι είναι όλοι εναντίον του. Όταν όμως μαθαίνει ότι η Αμαλία κατήγγειλε τον Πάρη, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.