Η Γεωργία τον τελευταίο καιρό στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, δεν αισθάνεται καλά και πιστεύει ότι μάλλον είναι έγκυος. Μάλιστα τις υποψίες της τις εξομολογείται στη Μάγια. Της λέει πως φοβάται ότι είναι έγκυος και εκείνη τη συμβουλεύει πρώτα να σιγουρευτεί και μετά να αρχίσει να στενοχωριέται!

Η Γεωργία κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού σιγουρεύεται πηγαίνει και το ανακοινώνει στον Πάρη: «Είμαι έγκυος περιμένω το παιδί σου», του λέει. Στην αρχή ο Πάρης χαίρεται, αλλά ταυτόχρονα και οι δύο σκέφτονται ότι έχουν να αντιμετωπίσουν και πάλι τη σκληρή στάση του Μπουραντά. Ωστόσο ο Πάρης, περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ, διεκδικεί το δικαίωμα του να ζήσει με τη γυναίκα που αγαπάει και να φτιάξουν την οικογένειά τους. Έτσι απευθύνεται στον δικηγόρο του, αλλά επισκέπτεται και τον ίδιο τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Η συνάντηση τους γίνεται σε εκρηκτικό κλίμα με φωνές και απειλές εκατέρωθεν. Την ίδια στιγμή η Γεωργία συγκινεί τη Μιράντα, που φαίνεται διατεθειμένη να μιλήσει στον Χριστόφορο για να κάνει στην άκρη και να επιτρέψει στη Γεωργία, τον Πάρη και τα παιδιά του να ζήσουν μαζί.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος, έξαλλος με τον Στέφανο, του λέει: «Δεν πρόκειται να δεχτώ τον Ρένο στο σπίτι μου σαν σύντροφο τον γιού μου», και η Γεωργία, μέσα στον καβγά, αρχίζει να φωνάζει απελπισμένη: «Σταματήστε, είμαι έγκυος», και όλοι παθαίνουν σοκ.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης φέρνει το διαζύγιο στην Ολγα και μαθαίνει ότι αγόρασαν πίσω το σπίτι από τον Σίμο και ότι η Γεωργία είναι έγκυος. Επειτα πηγαίνει και μιλάει με τον Χριστόφορο και τον πείθει να ξανασκεφτεί το θέμα με τον Πάρη και τη Γεωργία. Μέχρι εκείνος να πάρει απόφαση, εκείνοι «παγώνουν» το Θέμα της πλαστογραφίας. Παράλληλα ο Πάρης λέει στον Μεμά ότι η Γεωργία είναι έγκυος και εκείνος του λέει ότι τώρα άλλαξαν τα πράγματα και πρέπει να είναι ξανά μαζί με τη γυναίκα του.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 29/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Tέλος εποχής MotoGP Respsol Honda: Η Repsol θα τερματίσει τη συνεργασία της με τη Honda το 2025

Δημήτρης Σταρόβας: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του καλλιτέχνη