Η Βικτώρια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Τα πάντα είναι εναντίον της και το κουβάρι των παρανομιών της έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Πλέον δεν έχει να πιαστεί από πουθενά. Άφραγκη και μόνη, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ρίξει τα δίχτυα της στον Ζήση και να γίνουν ζευγάρι.
Το μαντίλι του Θανάση που βρίσκουν στο σπίτι των Μπουραντάδων, φέρνει μεγάλη αναστάτωση και η Βικτώρια για μια ακόμα φορά με την πλάτη στον τοίχο, κάνει τα πάντα για να αποφύγει την ανάκριση.

Πηγαίνοντας όμως στο βρεφοκομείο την περιμένει κάτι ακόμα χειρότερο, καθώς η αστυνομία τα έχει κάνει όλα φύλλο και φτερό, ενώ ο Αναγνώστου, κι αυτός απελπισμένος, ζητάει από τον Ζήση να τον βοηθήσει να βρει τον Χρηστίδη. Λέει ότι αν δεν τον βρει να τον πάει πίσω, θα τον κόψει. Μπορεί να τον ξηλώσουν, αλλά αυτός θα μπει για πάντα φυλακή.

Βοήθεια όμως ζητάει από τον Ζήση και η Βικτώρια, ενώ ο Ντίνος πηγαίνει στο βρεφοκομείο και έρχεται σε σύγκρουση με τη Βικτώρια, η οποία εκείνη την ώρα προσπαθεί να σκίσει την ατζέντα με τα ονόματα των παιδιών και τις παρανομίες της. Ο Ντίνος ορμάει να της την πάρει και ενώ έρχονται στα χέρια, καταφέρνει να αποσπάσει κάποιες σκισμένες σελίδες, ενώ την απειλεί: «Θα καλέσω την αστυνομία, να σε συλλάβει τώρα». Εκείνη βγάζει όπλο: «Αν προλάβεις, Παπακώστα», είναι τα λόγια της. Στο μεταξύ, στα χαρτά που έχει πάρει ο Ντίνος βλέπει και το όνομα της Μιράντας, την οποία ενημερώνει: «Πιστεύω ότι η Καρτεζίνη εμπλέκεται στην υιοθεσία της κόρης σου», της λέει. Η Βικτώρια μην έχοντας πού αλλού να πάει, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Ζήση με τον οποίο όχι μόνο γίνονται ζευγάρι και κοιμούνται μαζί, αλλά του λέει και ότι τον αγαπάει!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA