Στην «πρώτη γραμμή» θα παραμείνει η Μαρία Καβογιάννη μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η νέα δουλειά της αγαπημένης ηθοποιού θα είναι πάλι σήριαλ, όμως θα λέγεται «Ζωή» και θα το παρακολουθήσουμε, όχι στο Mega (που παίχθηκε το Maestro), αλλά στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα τα γυρίσματα της νέας σειράς έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με τη Μαρία Καβογιάννη να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Μάλιστα ο ρόλος που υποδύεται είναι από τους πιο ιδιαίτερους της καριέρας της.

Ειδικότερα η αγαπημένη ηθοποιός θα υποδυθεί μία γυναίκα που καθημερινή μεν, η οποία όμως βιώνει μια πρωτόγνωρη και εξωπραγματική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ανθρώπινη. Έτσι θα «μεταμορφωθεί» σε έναν «δίαυλο επικοινωνίας» ανάμεσα σε δύο κόσμους.

Θα δούμε τη Ζωή (σ.σ. ο χαρακτήρας που κάνει η Μαρία Καβογιάννη έχει και το όνομα της σειράς) να κάνει δύο δουλειές για να βγάλει πέρα, όταν ένα βράδυ της πέφτει μια γάστρα στο κεφάλι! Η Ζωή θα πεθάνει, αλλά οι γιατροί θα καταφέρουν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Δύο εβδομάδες αργότερα καταλαβαίνει πως έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που έφυγαν άδικα και απότομα από τη ζωή και η αποστολή της είναι να τους βοηθήσει να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους προτού πεθάνουν.

Η σειρά αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα, αποκλειστικά στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+.