Η εύθραυστη ψυχολογία του Ματθαίου διαταράσσεται και σιγά σιγά χάνει τον έλεγχο στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι της ΕΡΤ1. Προσπαθεί να γεμίσει τον Νικόλα αμφιβολίες για τη Βικτόρια, αλλά εκείνος τον επιτίθεται…

Στο μεταξύ, ο Πέτρος εξηγεί στον Λάκη για ποιον λόγο συναντήθηκε με τον Ματθαίο. Ο ‘Ισσαρης, από την άλλη, εντοπίζει το αμάξι του Λημνιού κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Λευτέρης και ορκίζεται στην Άννα ότι θα τον «ξεσκεπάσει».

Σύντομα και η Σοφία βάζει λόγια στον Νικόλα για τη Βικτόρια… Ο Πέτρος σκοτώνει τον Ματθαίο σε άμυνα και τραυματίζεται. Η αστυνομία έχει στοιχεία ότι ο Ματθαίος εκτέλεσε τον τραπεζικό υπάλληλο και την Πολέμη ως τιμωρία. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. ‘Ετσι, ο Πέτρος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι γνώριζε για την ομάδα εκτελεστών του Ματθαίου και ότι προσπαθούσε να απομακρυνθεί από τους εκβιασμούς τους, συγκεντρώνοντας συγχρόνως στοιχεία για τη δράση τους.

Ο Νικόλας νιώθει ενοχές που υποπτευόταν τη Βικτόρια και προσπαθεί να της δείξει πόσο μετάνιωσε για τη στάση του. Συγκρούεται λοιπόν με την ‘Αννα, επειδή πιστεύει ότι χρησιμοποίησε τη Βικτόρια για να αποδείξει ότι ο Λημνιός έχει σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της. Την ίδια στιγμή, ο Μηνάς πλησιάζει επικίνδυνα τον Στάθη… Η αστυνομία έχει στοιχεία για τη γνωριμία του Νικόλα με τον Ματθαίο. Ο’Ισσαρης τον θεωρεί ύποπτο και πιστεύει ότι ο Νικόλας συνεργάστηκε μαζί του για να εκδικηθεί τον τραπεζικό υπάλληλο που έμπλεξε την Ευαγγελία στο κύκλωμα των τοκογλύφων. Ο Λάκης καταθέτει υπέρ του Πέτρου, επιβεβαιώνοντας ότι παρακολουθούσε μυστικά τον Ματθαίο για την παράνομη δράση του, τον οποίο άλλωστε γνώριζε και ο ίδιος από το παρελθόν στο Πολεμικό Ναυτικό.
Με αφορμή τους φόνους του Ματθαίου, η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη των τοκογλύφων. Η Άννα ξέρει ότι ο Λημνιός δολοφόνησε τον πρώην σύζυγό της για εκδίκηση και τον θεωρεί παρανοϊκό και ικανό για όλα… Ο Λημνιός, από την άλλη, δίνει μια τελευταία ευκαιρία στον Μηνά να σκοτώσει την Άννα… Ο Νικόλας μαθαίνει για τις επαφές του Στάθη με τον Μηνά και δεν ξέρει πώς να βοηθήσει. Τι κίνδυνο διατρέχει ο Στάθης στην επόμενη συνάντησή του με τον Μηνά και ποιος θα τον γλιτώσει την τελευταία στιγμή;

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος