Κάνε ότι κοιμάσαι: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ, οι οποία χτυπά κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης του stream του ERTFLIX.

Τι συμβαίνει λοιπόν στο νέο σχολείο που έχει πάει ο Νικόλας…και ποιο το μέλλον με την γυναίκα που τον φλερτάρει;

Μετά την αποκάλυψη του Ίκαρου για την προσωπική του σχέση με τον δολοφονημένο γυμναστή, οι υποψίες στρέφονται στον εκβιασμό του θύματος απέναντι στον διευθυντή του κολλεγίου. Με τη στήριξη της πολιτικού και φίλης του, η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ο εκβιασμός να είχε αντικείμενο τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Κάποιοι μαθητές του σχολείου έχουν ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Σταύρου, ο οποίος ακόμα αρνείται τη συμμετοχή του στο χακάρισμα των κινητών. Όταν κυκλοφορήσει μια νέα φωτογραφία με σεξουαλικά υπονοούμενα εναντίον της Πέρσας, ο Νικόλας αναλαμβάνει προσωπικά να βρει τον άνθρωπο που τη διέρρευσε.

Γιατί καλύπτει ο διευθυντής τον μαθητή που τον εκβίασε; Ποιον άλλον υποπτεύεται για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν;

Έπειτα από την πρόσληψη του Λημνιού στο πολιτικό επιτελείο της Καμβύση, η σχέση του με την Δάφνη γίνεται ολοένα και πιο φιλική.
Η σχέση του Νικόλα με τον κολλητό του αρχίζει να κλονίζεται με αφορμή τις αμφιβολίες του για τη σχέση του Κάσδαγλη με την Δέσποινα.
Ο Λάκης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη πληροφορίες για τη νύχτα που τον άφησε στο στριπ κλαμπ μόνο του και μέθυσε. Η Ζωή αρχίζει να αντιδρά με την εμμονή των φίλων της στο μακελειό του προηγούμενου σχολείου.

Η Έφη πιέζει τον Σταύρο να την βοηθήσει να εκθέσουν τον διευθυντή του σχολείου. Ο Πέρης αναλαμβάνει να κάνει φροντιστήριο στην Αμάντα, για να περνάει χρόνο μαζί της. Γιατί η κόρη του λυκειάρχη είχε απειλήσει τον γυμναστή; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Δέσποινα προστατεύει τον άντρα της;

Η Άννα ανακαλύπτει τη σχέση του Πέτρου με την κόρη του Νικόλα. Ο θυμός της για τον Λημνιό κορυφώνεται, όσο τον βλέπει να κρύβεται πίσω από το επιτελείο της πολιτικού.

Ο Γιώργος πιέζει τον υπεύθυνο ασφαλείας του κολλεγίου να του πει την αλήθεια για τον Σταματάκη. Γιατί του ζήτησε να τραβήξει το βίντεο με τη γυναίκα του και τον γυμναστή, αφού γνώριζε ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή; Τι θα κάνει η Πέρσα όταν την ταπεινώσει η Αστυνομία με τις υποψίες τους ότι κοιμόταν με τον διευθυντή του σχολείου;

Δείτε επίσης:

Οι Πανθέοι: Η υπόθεση από τα πρώτα 8 επεισόδια της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ

Μάριος Αθανασίου: Πάγωσε από τρόμο την ώρα της συνέντευξης

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Πρόσωπο κλειδί αθωώνει την Αλεξάνδρα