Η Βίκυ Μαϊδάνογλου, που υποδύεται τη Ζωή στη δραματική σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», με την ερμηνεία της μας έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε το TV24 για την ηρωίδα της, αλλά και όλα όσα θα συμβούν στον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο.

Όπως ανέφερε:

– Η Ζωή στην αρχή ήταν εσωστρεφής, αλλά και ανασφαλής. Ένιωθε υποδεέστερη μπροστά στη Νάσια; Τη ζήλευε ενδόμυχα.

«Εννοείται πως υπήρχε μια ζήλια. Περισσότερο ένιωθε ότι η Νάσια μετράει περισσότερο πως η φίλη της είναι η ωραία του σχολείου αλλά και πιο επικοινωνιακή. Υπήρχε μια ανασφάλεια σε σχέση με τη φίλη της.

Την έχει ξεπεράσει όμως σε πολύ μεγάλο βαμό. Στη δεύτερη σεζόν θα είναι πολύ πιο δυναμική κι έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Τουλάχιστον στην αρχή. Όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο συγγραφέας μας ο Γιάννης Σκαραγκάς».

-Η Ζωή είναι κλειστός χαρακτήρας. Αυτό την κρατούσε και σε απόσταση από τους γονείς της. Στον δεύτερο κύκλο θα τη δούμε αλλαγμένη;

«Σίγουρα δεν θα είναι η ίδια. Θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή της και μια μετάβαση σε μια νέα συνθήκη. Θα συνεχίσει να είναι φίλη με τη Νάσια, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες.

Κάποια από τα παιδιά που επέζησαν θα έχουν περάσει σε πανεπιστημιακές σχολές, κάποια όχι. Θα δούμε τους ήρωες έναν χρόνο μετά».

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ανατροπή – Φίλες Μαργέτα – Αλεξάνδρα – Την βοηθά να αποφυλακιστεί

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με Σενγκέλια, αλλά όσο είναι ελεύθερος ο Μίροτιτς…

Έκτακτη ανακοίνωση για τη Φαίη Σκορδά!