Ηλιος επόμενα επεισόδια: Ξεσκεπάζεται το εγκληματικό παρελθόν της Γαλανού;

Ηλιος επόμενα επεισόδια: Ξεσκεπάζεται το εγκληματικό παρελθόν της Γαλανού;

Συντάκτης: Mediatime News

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη βρίσκει στο δρόμο ένα μικρό κορίτσι πολύ τρομαγμένο και το πηγαίνει στην Αστυνομία.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη βρίσκει στο δρόμο ένα μικρό κορίτσι πολύ τρομαγμένο και το πηγαίνει στην Αστυνομία. Όσο κι αν θέλει να βρει πληροφορίες για το προσφυγόπουλο, είναι αδύνατον. Η σειρά του ΑΝΤ1 κρύβει εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια.

Ωστόσο η μικρή Αζίζα της σειρά του ΑΝΤ1 κινδυνεύει ακόμα και μέσα στο σπίτι της Αλίκης. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει τη μητέρα της μικρής αλλά οι συγκάτοικοι δεν ανοίγουν το στόμα τους.

Η Εξαφάνιση του δημοσιογράφου

Ένας δημοσιογράφος ταυτόχρονα είναι άφαντος ενώ η Αλίκη καταλαβαίνει ότι το παιδί έχει έρθει αντιμέτωπο με δυσάρεστες καταστάσεις.

Ποιο μυστικό κρύβει η αδίστακτη Ιωάννα Γαλανού της σειράς Ηλιος;

Το μυστικό της είναι υπεύθυνο για την ολέθρια σχέση που έχει με την κόρη της. Το παρελθόν της κρύβει πολλά ένοχα μυστικά και ο κίνδυνος για αποκαλύψεις είναι μεγάλος. Ο Δημήτρης βρίσκεται στα ίχνη της και αυτό την οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Απελπισμένη προτείνει στον Δημήτρη και την Αθηνά μία απρόσμενη συμφωνία.

Η Γαλανού καταθέτει όλη την αλήθεια

Η Ιωάννα Γαλανού καταθέτει όλη την αλήθεια για την εξαφάνιση του Αργύρη και τη σχέση που είχε με τον Μαρκάτο. Παράλληλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο Δημήτρης δείχνουν πως η μητέρα της Γαλανού είναι μάλλον νεκρή. Στο μεταξύ ο Διονύσης είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του. Εκεί τον οδήγησε ο δημόσιος διασυρμός του.

Η Νέλλη πιέζει τον Μιχάλη

Η Νέλλη μαθαίνει κάτι για το παρελθόν του Μιχάλη και τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο ίδιος ομολογεί ότι ήταν μέλος συμμορίας με παραβατική συμπεριφορά. Όταν βλέπει μπροστά του τον Σπύρο που ήταν ένα από τα θύματά του τρομάζει.  Η Νέλλη όταν καταλάβει ότι δεν θα μάθει την αλήθεια, θα πάει να βρει τον Σπύρο και αυτό που θα μάθει θα την καταρρακώσει.

 

Ο ασθενής της Λήδας είναι ο αδερφός του Νικήτα

Η Λήδα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έμαθε αλλά περισσότερο πέφτει από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Νικήτα. Καταλαβαίνει ότι τους χωρίζει κάτι σοβαρό αλλά προσπαθεί να τους συμφιλιώσει.

Exit mobile version