Η Αλίκη στη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1 γίνεται αιτία να συλληφθεί η Λεϊλά. Η Αζίζα χάνει την εμπιστοσύνη της σε εκείνη ενώ ο Παύλος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της άτυχης μητέρας. Έτσι έρχεται σε σύγκρουση με την Αλίκη.

Ο Παύλος προβληματίζεται μετά τις πληροφορίες που μαθαίνει για τη Λέίλά και αρχίζει να αμφιβαλλει για όσα του είπε η ίδια. Ο Αχιλλέας επιστρέφει στον Χρήστο σφραγισμένο το φάκελο με αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μάνου , κρύβοντάς του ότι ο ίδιος τα έχει δει. Ο Χρήστος είναι πολύ κοντά στο να πιάσει σπείρα που διέρρηξε το σπίτι του. ‘Ενα μήνυμα που παίρνει, ομως, τον κάνει να διστάζει ανησυχώντας για την ασφάλεια της Σοφίας. Ο Νικήτας μετά τηντυχαία συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο αποφασίζει να μην πει τίποτα στη Λήδα και να τον συναντήσει μόνος του, δείχνοντας του το βιβλία της Μαρίας με την αφιέρωσή του.

Ο Ιάσωνας καταλαβαίνει ότι η Μυρτώ επισκέφτηκε την Ελένη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η Εύα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μάνο και, νομίζοντας ότι είναι ο Στέφανος, κάνει κάτι που θα την οδηγήσει στην Αστυνομία.

Ήλιος επεισόδιο 113 στις 08/03/22

Η Αθηνά, μετά το πρώτο σοκ που επιβεβαιώνει τους φόβους της, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τον χειρότερο εφιάλτη της. Η Ελπίδα και ο Χρήστος, βέβαιοι πια ότι ο Μάνος και ο Στέφανος είναι το ίδιο πρόσωπο, ζητούν επίσημα από τον Μάνο να κάνει τεστ DNA… Η αντίδρασή του θα τους προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.Ο Νικήτας προσεγγίζει τον Κωνσταντίνο προκειμένου να βοηθήσει την Λήδα να βρει τι την συνδέει τελικά με αυτόν τον άνθρωπο. Ο Παύλος υπόσχεται στη Λεϊλά να την βοηθήσει να πάρει την κόρη της πίσω… Όλα θα ανατραπούν, όταν καταλάβει ότι η κόρη της Λεϊλά είναι το παιδί που θέλει να υιοθετήσει η Αλίκη.

Ήλιος: Πολλές αποκαλύψεις για τον Μάνο!

Ο Παύλος αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα… Η Αλίκη έχει μια συνάντηση που θα τη σοκάρει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της, αλλάζοντας πολλές ισορροπίες. Η Μυρτώ πιέζει τον Ιάσωνα να βρεθούν ξανά κι εκείνος αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Ελένη για όσα συνέβησαν στο Λονδίνο.

Η Λήδα δυσκολεύεται να αποφασίσει αν θα συναντήσει ή όχι τον Κωνσταντίνο, ενώ η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει τον Αντώνη. Η Νέλλη συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της με το Σπύρο, αγνοώντας το ψέμα που της έχει πει εκείνος. Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην φυλακή.

Ήλιος: Ο Σπύρος ομολογεί το ψέμα του στη Νέλλη λίγο πριν το γάμο 

Η Αλίκη, σοκαρισμένη απ’ την ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Οι πληροφορίες που παίρνει για αυτή τη γυναίκα την ανησυχούν ακόμη περισσότερο.
Όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος γνώριζε ήδη για την επιστροφή της, συγκρούεται μαζί του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια… Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσωνα. Ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη.