Τα ηνία της επιχείρησης Αρχοντάκη στη σειρά Η Παραλία, έχουν περάσει στα χέρια του νεότερου μέλους της οικογένειας, τον Παύλο, ο οποίος αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις. Ο Γράντος και η Κερασία λαμβάνουν χαρμόσυνα νέα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, ο Γράντος σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις σκοτεινές δουλειές που εκτελεί για λογαριασμό του Διονύση έρχεται σε έντονη ρήξη μαζί του. Παράλληλα, η Νικολίνα αναλαμβάνει να προστατέψει την οικογένειά της και παροτρύνει τον Διονύση να μην αμελεί τις υποχρεώσεις του ως επικεφαλής της οικογένειας

Κάθε Κυριακή, όλοι οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώνονται στην εκκλησία για να ακούσουν το κήρυγμα του Παπά-Νικόλα. Ωστόσο, αυτή την Κυριακή, ο πατέρας της Κερασίας αισθάνεται ιδιαίτερα ευγνώμων για τα ευχάριστα νέα που αφορούν την οικογένειά του.
Παράλληλα, η Υπατία ανησυχεί για την κατάσταση του αγαπημένου της θείου, του Δημητρού, ο οποίος έχει κλειστεί στον εαυτό του επηρεασμένος από τα τραγικά γεγονότα που πλήττουν το χωριό.

Η Παραλία: Ο Διονύσης ενάντια στην Υπατία-Άρρωστος ο Νικήτας;

Θα καταφέρουν οι χίπηδες και οι άνθρωποι του χωριού να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει αυτές τις γιορτινές μέρες;

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Στέφανος Κασσελάκης : Πόσα χρήματα έδωσαν με τον Tyler για να πάρουν την Farlie

Ποιος ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας ποδοσφαίρου;

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Ουρανίας έρχεται-Στο φως το παρελθόν της!