Καθώς η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά στη σειρά Η Παραλία, όλοι σκέφτονται με ποιους θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλάζει τα δεδομένα. Η λέσχη βιβλίου της Ελένης προχωράει δυναμικά, δίνοντας νόημα στην καθημερινότητά της. Οι σκέψεις και οι ελπίδες των κατοίκων των Ματάλων εστιάζονται στο μέλλον, αλλά μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας επικρατεί σε όλα.
Η απότομη αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον Παπά-Νικόλα φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος από την ατυχία της οικογένειας. Η Υπατία και ο Χάρι έχουν επιστρέψει στα ιατρικά τους καθήκοντα και την φροντίδα των ασθενών τους κανονίζοντας τις επικείμενες ιατρικές τους επισκέψεις. Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος και αναταράξεις τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους χίπηδες.

Στο μεταξύ η σειρά που έχει κερδίσει το φιλοθεάμον κοινό, αλλάζει μέρες προβολής, αλλα όχι την ώρα που θα προβάλλεται.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 4/9 στην ΕΡΤ και συνεχίζει να έχει ένα σταθερό κοινό που την παρακολουθεί και ενθουσιάζεται με τους ήρωες και τα γεγονότα της.

Οι εξελίξεις της σειράς, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ φαίνεται πως το κουβάρι που ξετυλίγεται στα επόμενα επεισόδια θα μας αφήσει όλους άφωνους. Παρ’ όλα αυτά η ΕΡΤ, αποφάσισε να μειώσει κατά μία μέρα την προβολή της σειράς και να προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη. Φυσικά η ώρα μένει η ίδια και έτσι η αγαπημένη σειρά με τους εκπληκτικούς ηθοποιούς θα προβάλλεται κανονικά στις 22:45.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Viral: Δήμαρχος πανηγύρισε με καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ! (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;