Η παραλία: Έγκυος η Υπατία

Η παραλία: Έγκυος η Υπατία

Επόμενα Επεισόδια

Διπλή εγκυμοσύνη για την Δανάχη Μιχαλάκη! Και στη ζωή και στο σήριαλ «Η παραλία», στο οποίο πρωταγωνιστεί.
Συντάκτης:

Η παραλία: Έγκυος εις… διπλούν η Δανάη Μιχαλάκη, για την ακρίβεια και στην πραγματική ζωή και στην υποκριτική.

Οπως αναφέρει η «Real News» η όμορφη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Η παραλία» από την ΕΡΤ, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Με τα γυρίσματα του σήριαλ να βρίσκονται σε εξέλιξη και να πρόκειται να διαρκέσουν για αρκετούς μήνες ακόμη, αναγκαστικά η πλοκή του σήριαλ αναμένεται να διαφοροποιηθεί. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται η κατάλληλη αλλαγή στο σενάριο έτσι ώστε να «ενσωματωθεί» όσο το δυνατόν καλύτερα η εγκυμοσύνη της 31χρονης ηθοποιού στην υπόθεση.

Μάλιστα εξετάστηκε και το ενδεχόμενο η ηθοποιός να αποχωρήσει από τη σειρά προς το τέλος της σεζόν κάτι που όμως είναι δύσκολο, μιας και είναι η κεντρική «ηρωίδα» του προγράμματος.

Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει έγκυος και ο ρόλος που υποδύεται (η Υπατία δηλαδή), ώστε η εγκυμοσύνη της να έρθει «φυσιολογικά» για το κοινό σε μια ιδιαίτερη τροπή της ιστορίας η οποία εξελίσσεται στα Μάταλα της Κρήτης.

Η παραλία: Δείτε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Άφωνοι όλοι με την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά (pics)

Αρχίζει η νέα εποχή στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ – Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για προολυμπιακό στη χώρα μας!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν φαντάζεστε που μπήκε μέτοχος

Facebook Share: %CE%97+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%3A+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BF%CF%82+%CE%B7+%CE%A5%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1 Facebook Share: %CE%97+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%3A+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BF%CF%82+%CE%B7+%CE%A5%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1 Facebook Share: %CE%97+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%3A+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BF%CF%82+%CE%B7+%CE%A5%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1