Τέσσερις δολοφονίες ψάχνουν να βρουν τους αυτουργούς στη σειρά της ΕΡΤ1, Η Παραλία και όπως φαίνεται είναι μόνο ένας!

Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε είδαμε την ιστορία του Δημητρού που δε θυμάται ότι έχει σκοτώσει τη Αλεξάνδρα νομίζοντας πως είναι η Βιολέτα. Επίσης είδαμε τη Νικολίνα να ετοιμάζει βότανα για να δολοφονήσει την Αλεξάνδρα που είναι έγκυος στο παιδί του Δημητρού!

Σύμφωνα με τους χρήστες του twitter που είναι προφανώς και οι… σεναριογράφοι, η Νικολίνα δεν άκουσε ποτέ τον γιατρό που της είχε πει να τον κλείσει σε ίδρυμα. ‘Ετσι δε θα έβαφε τα χέρια του με αίμα και κάποιοι θα ζούσαν ακόμα όπως η Ρηνιώ, που μπορεί ο Γράντος να νομίζει ότι τη σκότωσε αλλά τελικά πίσω και από αυτό το έγκλημα, κρύβεται ο Δημητρός.

Πολλοί από τους τηλεθεατές θεωρούν ότι ο Γράντος είναι γιος της Βιολέτας και του Δημητρού. Μάλιστα, ο Διονύσης ήταν αυτός που έδωσε το μωρό στον παπά για να το μεγαλώσει!

Αυτή τελικά που φέρει την ευθύνη των πράξεων είναι η μητέρα του. Η Νικολίνα, μία καθαρή φόνισσα, κρύβεται πίσω από τον τίτλο της «μάνας» που ίσως έφτασε στο σημείο να δηλητηριάσει την Αντιγόνη, μητέρα της Δανάης Μιχαλάκη, μόλις άρχισε να υποπτεύεται τον Δημητρό.
Πώς όμως θα αποκαλυφθούν όλα; Σε αναμονή των εξελίξεων!

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Τέλος από το MEGA

MotoGP Riders 2024 : Οι γίγαντες ξυπνούν από τον ύπνο τους!

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος του Βασίλη Μπισμπίκη