Οι Πανθέοι είναι η νέα σειρά του ΣΚΑΪ βασισμένη στο εμβληματικό μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη. Το αποτέλεσμα που έχει βγει και παρουσιάζεται μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακό κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την τηλεθέαση.

Τα πρώτα επεισόδια ήδη έχουν παιχτεί και η σειρά συνεχίζεται τη Δευτέρα 25/9 με νέες εξελίξεις. Ο Κίτσος και η Μάρμω έρχονται όλο και πιο κοντά και αυτό το ειδύλλιο αναμένεται να καθηλώσει. Στο μεταξύ όμως ο Φάνης με τη Βέτα έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Ο Στάθης πηγαίνει και βρίσκει τον Βολλίδη στο σπίτι του σίγουρος ότι θα καταφέρει να του αποσπάσει τα χρήματα που θέλει μέσω εκβιασμού. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη που ανατρέπει τα σχέδιά του.

Ενώ η Λιάνα με τον Θωμά βρίσκουν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους ο Μαρμάρης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και δε χάνει χρόνο.

Ο Φάνης αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα λεφτά του Στάθη προήλθαν από τον εκβιασμό του Βολλίδη. Οι κινήσεις του γίνονται όλο και πιο απρόσεκτες και η Βέτα αντιλαμβάνεται ότι έχει βρει κάποια άλλη και την απατά.

Ενώ η Χρυσοστόμη προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο συμπεριφέρεται περίεργα ο αδερφός της η Μιρέλα συνεχίζει να απλώνει τα δίχτυα της και να τον επηρεάζει…

Οι Πανθέοι: Δείτε το trailer από το επόμενα επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή

Φαίη Σκορδά: Πάγωσε όλο το πλατό με τη σοκαριστική αποκάλυψη

Διέλυσε τη Γκαρσία η Μαρία Σάκκαρη και είναι τελικό! – Σηκώνει κούπα τα ξημερώματα