Ο Στάθης προσπαθεί να βρει τη Ματούλα για να πάρει επιτέλους απάντηση στην πρόταση γάμου που της έκανε στη σειρά Οι Πανθέοι, αγνοώντας φυσικά ότι η αγαπημένη του έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο κρατητήριο. Ο Ανδρέας προσπαθεί να εξακριβώσει αν η Μάρμω όντως τον απατά και φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τόσο εκείνη όσο και τον Κίτσο.

Ο τελευταίος επιχειρεί να κάμψει τις αντιστάσεις της Μάρμως και καταφέρνει να την πείσει να βρεθούν στο αρχοντικό της Κηφισιάς, το οποίο πλέον είναι άδειο, αφού η Χρυσοστόμη, η Δέσποινα και η Ιλαρία βρίσκονται στην κλινική, στο πλευρό της Καλής, που έπαθε εγκεφαλικό. Την ίδια στιγμή, στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας δεν σκοπεύει να αφήσει τον γιο του να παντρευτεί τη Θάλεια παρά μόνο αν ο Ισίδωρος συμφωνήσει με την προίκα που ζήτησε. Πηγαίνοντας στην Κηφισιά, αυτός βλέπει τη Μάρμω και τον Κίτσο αγκαλιά, αλλά αποφασίζει να μη μιλήσει σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Η Μάρμω πάντως, διώχνει για άλλη μια φορά τον εραστή της και, παρά τις αντιρρήσεις τος Σεβαστής, αποφασίζει να πει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια! Στο μεταξύ, η Μιρέλλα, με τη βοήθεια του πνεύματος της Ευτυχίας μαθαίνει επιτέλους πού βρίσκεται η κρύπτη του Βλάση και, κατ’ επέκταση, όλα του τα μυστικά. Μόλις η ανυποψίαστη Ιλαρία ενημερώνει τη Χρυσοστόμη πως ο μεγάλοι της αδερφός βρίσκεται μόνος του στην Κηφισιά, εκείνη τρέχει να τον προλάβει πριν πάρει στα χέρια του το ημερολόγιο. ‘Οταν, όμως, θα τον βρει, Θα είναι πια αργά…

Ο Ισίδωρος έχει ήδη μάθει την ταυτότητα του νόθου παιδιού της οικογένειας Πανθέου κα, τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που «εξαφανίστηκε» ο Νότης!

MotoGP Μαλαισίας: Ο Μπαστιανίνι κυριαρχεί η κατάταξη παραμένει στα ίδια

ΣΚΑΪ: Αυτούς θα βάλει στο πρωινό μετά το τέλος του Γιώργου Αυτιά από την δημοσιογραφία;