Η Μάγισσα έχει συναρπάσει μέχρι στιγμής στον ΑΝΤ1 με τη νέα σειρά εποχής να αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή αυτή τη στιγμή.

Η εκεχειρία ανάμεσα στην οικογένεια των Λασκαραίων και την οικογένεια των Γερακάρηδων στην πραγματικότητα δε συνέβη ποτέ παρά τον γάμο του Μάρκου με τη Μεταξία. Οι δύο οικογένειες είναι στα μαχαίρια και πολύ σύντομα θα δούμε την κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου.

Τότε λοιπόν, οι δύο αρχηγοί των πατριαρχιών, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους προκειμένου να μη δούμε άλλα θύματα και συγκεκριμένα τους γιους τους.

Το κούρσεμα του καραβιού των Λασκαραίων από τους Γερακάρηδες θα είναι η αφορμή για να γίνει ο κακός χαμός. Ο Σπήλιος αρνείται την εμπλοκή των δικών του ανθρώπων. Όμως η αλήθεια είναι κοινό μυστικό και οι Λασκαραίοι δε μπορούν να χωνέψουν αυτό που συμβαίνει, ποσό δε μάλλον ο Μιχαήλ.

Η υπομονή του Μιχαήλ εξαντλείται. Παρότι μοιάζει με ήρεμο άτομο δε του λείπει η πυγμή και η τόλμη. Ο Μιχαήλ θα καλέσει τον Σπήλιο σε μονομαχία σώμα με σώμα για να λυθούν μια και καλή οι διαφορές μεταξύ τους. Χωρίς όπλα και σπαθιά οι δυο τους θα μονομαχήσουν μέχρι τελικής πτώσης. Η συμφωνία τους είναι να μην τελειώσει η μονομαχία αν ένας από τους δύο δεν πέσει νεκρός!

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται μέσω αυτής της μονομαχίας…

Όλες οι ειδήσεις

Ποιο Survivor; Σοκάρουν οι μισθοί στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Tα πήρε στο κρανίο η Φαίη Σκορδά – Έξαλλη στον αέρα!

Ακρίβεια: Σοκαριστικές ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα – Αγανάκτηση στους καταναλωτές