Η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα στη σειρά Η Μάγισσα. Ο ερχομός της θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων. Ο Μάρκος οργανώνει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Αντρέι μαζί με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δυο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος. Ο Αντρέι ετοιμάζει την δική του επίθεση στον Μάρκο και οι συνέπειες θα’ ναι απρόβλεπτες.

Ο Αντρέι προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου. Ο δρόμος της προσπάθειας αυτής θα είναι δύσβατος, με δύσκολες αποφάσεις και απρόσμενους συμμάχους.

Η Δαμιανή προσπαθεί να επηρεάσει τον Μιχαήλ πως η Θεοφανώ αποτελεί κίνδυνο για την οικογένεια τους. Κι ενώ η κατάσταση μεταξύ των δυο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση για τον γάμο του, που θα φέρει καινούριες φουρτούνες. Την ίδια στιγμή όμως το ένοχο μυστικό του Τζανή αποκαλύπτεται…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 26/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Formula 1 Teams: Ποιος θα κερδίσει τη μονομαχία των συμπαικτών;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ετοιμάζει εκπομπή από τα παλιά