Όταν οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να επιτεθούν στη Μάνη στη σειρά Η Μάγισσα, ο μυστήριος ρασοφόρος, παίρνει μία αναπάντεχη απόφαση: Να ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του! Αυτό όμως θα φέρει ακόμα μία συμφορά!

Όταν πληροφορούνται πως οι Τούρκοι πρόκειται να εισβάλλουν στη Μάνη για αντίποινα, οι Γερακάρηδες εγκαταλείπουν τον πύργο τους αναζητώντας κρυψώνα και καταφύγιο από την οργή τους σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Έτσι ο Μιχαήλ, καταφέρνει να φέρει εις πέρας το σχέδιο πίεσης και εκδίκησης εναντίον των Γερακάρηδων και τώρα νιώθουν να χάνουν ένα μέρος της δύναμής τους.

Στο μεταξύ, ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Μιχαήλ έστειλε τον Μανώλη και το ρασοφόρο στον πύργο ενός αιμοσταγούς άρχοντα για να τους τιμωρήσει εκείνος. Και πράγματι ο ρασοφόρος πέφτει νεκρός πριν προλάβει ο Κανέλλος να μάθει την τραγική αλήθεια. Αυτή όμως έρχεται και τον βρίσκει συντρίβοντάς τον: πίσω από το προσωπείο του ρασοφόρου στην πραγματικότητα, κρυβόταν ο χαμένος από χρόνια αγαπημένος του αδερφός, ο Τζανέτος!

Άραγε ο Μιχαήλ ήξερε την αλήθεια; Και πόσα μυστικά που ο Κανέλλος αγνοεί, μπορεί να κρύβει ο Αρχηγός των Λασκαραίων;

Οι αμφιβολίες πνίγουν τον Κανέλλο και ξεσπά όλη την οργή του στον Μιχαήλ μιας και αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός του δεν είναι τελικά τόσο αθώος και «δίκαιος», όσο πασχίζει να δείχνει!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτός τελειώνει τον Κανέλλο-Ακόμα μία παγίδα για τη Θεοφανώ!

Alex Marc Márquez: «Το 2024 είναι πολύ κρίσιμο για εμάς»

Το Ναυάγιο: Νέος έρωτας-Μαζί Βασίλης και Στέλλα!