Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο, ενώ μια αποκάλυψη της Γερακίνας στη σειρά Η Μάγισσα, θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για τον πύργο των Γερακάρηδων. Στα εγκαίνια της εκκλησίας του Αντρέι, ο Μάρκος θα δεχτεί τις απειλές δυο αντρών. Η Θεοφανώ με τη βοήθεια του Βρώτσου βρίσκεται στα ίχνη του ανθρώπου, που έδωσε την εντολή να δολοφονήσουν τη Σιμώνη.

Το χάρισμα της Θεοφανώς διαδίδεται και ο πύργος των Λασκαραίων θα δεχτεί την πίεση κάποιον κατοίκων, που τη θεωρούν Μάγισσα και απαιτούν να εκδιωχθεί απ’ τη Μάνη. Τα δύσκολα για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο τώρα αρχίζουν, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί ανησυχία με τους ανθρώπους που έχουν στρατοπεδεύσει απ’ έξω και απαιτούν να φύγει η Θεοφανώ. Κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να διαβάλλουν τη Θεοφανώ και όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να τη διώξει απ’ τον πύργο, φέρνοντας τον στα όρια του. Ο ξεσηκωμός για τη Θεοφανώ, φέρνει άσχημες αναμνήσεις στον Σπήλιο, απ’ τα νεανικά του χρόνια. Ο Τζανής σκέφτεται ένα παράτολμο σχέδιο που θα φέρει σε κίνδυνο τη Θεοφανώ.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Οι ψυχοκόρες: Τότε επιστρέφουν με αντίπαλο το Survivor

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Τo χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1

Η Μάγισσα: Απολύσεις βασικών συντελεστών από την εταιρεία παραγωγής