Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο θέλει η Μεταξία στη σειρά Η Μάγισσα, αφού ενώ είναι βαθιά και τρελά ερωτευμένη με τον αδελφό του άντρα της, τον Τζανή, παράλληλα προσπαθεί να διεκδικήσει και τον σύζυγό της, τον Μάρκο. Ξέρει πολύ καλά πως με τον τελευταίο θα έχει ένα καλό μέλλον. Ετσι, όταν πέφτει στην αντίληψή της πως εκείνος όχι μόνο έχει συναισθήματα για την υπηρέτρια Θεοφανώ, αλλά τη συναντάει και κρυφά, γίνεται έξω φρενών και το μίσος της για εκείνη ολοένα και μεγαλώνει. Θέλει πάση θυσία να απαλλαγεί από την παρουσία της, αλλά γνωρίζει πως έχει την εύνοια του Μιχαήλ Λάσκαρη και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για να το πετύχει!

Στο μεταξύ, μια ακόμα κρυφή συνάντηση Θεοφανώς και Μάρκου γίνεται αντιληπτή από τη Μεταξία, η οποία αυτή τη φορά αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ, την οποία τραβάει από τα μαλλιά και την απειλεί να μείνει μακριά από τον άντρα της γιατί θα το μετανιώσει!

Παράλληλα με όλα αυτά, η απόφαση του Μιχαήλ και της Δαμιανής να παντρέψουν τον Τζανή με την Κερασίνα καταρρακώνει τη Μεταξία, η οποία δεν μπορεί να κρύψει το μίσος της για την αντίζηλό της και δείχνει ένα κακό πρόσωπο απέναντι στη μέλλουσα νύφη των Λασκαραίων. Κάτι που εξοργίζει τον Τζανή!

Της ξεκαθαρίζει πως είτε θέλει είτε όχι, θα την παντρευτεί!

Και πράγματι λίγο καιρό αργότερα ο λαμπερός γάμος Τζανή και Κερασίνας, που θα κάνει ακόμα πιο ισχυρές τις οικογένειες Λάσκαρη και Δραγουμάνου, πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια.

Όμως, η Μεταξία είναι αποφασισμένη να βγάλει από τη ζωή του Τζανή την Κερασίνα και για να μπορέσει να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδια που έχει στο μυαλό της θα πρέπει να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στην αντίζηλό της.

Ετσι τείνει ψεύτικη χείρα φιλίας στην Κερασίνα και εκείνη δείχνει να την αποδέχεται.

Όμως,  το πραγματικό της  κίνητρο είναι να τη βγάλει από τη μέση μια και καλή.

Κι επειδή δεν μπορεί να τη σκοτώσει έτσι απλά, θέλοντας παράλληλα να εκδικηθεί και τη Θεοφανώ για τις κρυφές συναντήσεις με τον Μάρκο, αποφασίζει να μπλέξει τη Θεοφανώ στο φονικό που σχεδιάζει. Αφού καταφέρνει να βρει δηλητήριο, στη συνέχεια το ρίχνει στην κανάτα με το νερό που προορίζεται για την Κερασίνα.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Μεταξίας, και η Κερασίνα θα πεθάνει και η Θεοφανώ που θα κατηγορηθεί για τον θάνατό της θα πεθάνει μετά από εντολή του Μιχαήλ, που θα θέλει να την τιμωρήσει.

Ετσι, αφού βγουν από τη μέση Κερασίνα και Θεοφανώ, η Μεταξία θα έχει διαθέσιμους και τους δύο άντρες της ζωής της! Μόνο που τίποτε απ’ όσα οργάνωνε δεν πήγε όπως τα υπολόγιζε και η δηλητηριασμένη κανάτα θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούριες συμφορές στον Πύργο των Λασκαραίων…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τέλος όσα ξέραμε για τον Ατζούν-Άρχισε τις… τσιγκουνιές!

O Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε και η πανέμορφη WAG τα χάνει στo γιουχάρισμα

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Ασπασία- Δεν φαντάζεται το σχέδιο του Δημοσθένη!