Η Θεοφανώ αναστατωμένη απ’ την προφητείας της τσιγγάνας στη σειρά Η Μάγισσα, φτάνει με τον Αντρέι στη Μονεμβασιά για να μάθει πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο υπηρέτης της Κυπριανής συνεχίζει να τους καταδιώκει αλλά ο κίνδυνος για το ζευγάρι θα έρθει από αλλού. Οι Γερακάρηδες στην προσπάθεια τους να γίνουν ισχυροί, προσκαλούν στον πύργο τα ξαδέρφια της Γερακίνας αλλά… και τον Μισέλ. Θα καταφέρει ο Θράσος να συγκρατήσει το μίσος του για εκείνον;

Μια απόφαση του Μάρκου σχετικά με την Αναστασία θα φέρει την Δαμιανή στα όρια της. Ο Τζανής πέφτει θύμα δουλεμπόρων κι ετοιμάζεται να πουληθεί σε μια μακρινή χώρα. Ο Βρώτσος παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Η Θεοφανώ και ο Αντρέι αντιμέτωποι με έναν νέο εχθρό βρίσκονται φυλακισμένοι και η μοναδική ελπίδα τους είναι η γυναίκα που ήρθαν να επισκεφθούν στη Μονεμβασιά. Θα καταφέρει να τους γλυτώσει; Ο Μόφορης ζητά απ’ τον δουλέμπορο ν’ αγοράσει εκείνος τον Τζανή αλλά η διαδικασία θ’ αποδειχθεί δύσκολη… και επικίνδυνη. Ο Βρώτσος φέρνει τη Μαριώ στον πύργο όπου αποκαλύπτει στον Μάρκο τις ραδιουργίες της Πολυξένης, ανοίγοντας μέσα στον πύργο των Λασκαραίων, τον ασκό του Αιόλου. Θα καταφέρει η Πολυξένη να φυλάξει το ένοχο μυστικό της Δαμιανής και να γλυτώσει απ’ τις κατηγορίες; Ο διώκτης της Θεοφανώς βρίσκει επιτέλους τον στόχο του και η ζωή της Θεοφανώς κρέμεται από μια κλωστή.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Formula 1: Η Aston Martin θέλει να ταρακουνήσει την ιεραρχία το 2024

Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης υποκρίνεται και «παίζει» το κεφάλι του-Ο Στέφανος επιστρέφει φέρνοντας αλλαγές!