Δε χάνοντας τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς», που αναμένεται να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση και όχι άδικα.

Η σειρά του MEGA έχει… χτίσει το δικό της κοινό, που ακολουθεί σταθερά όλες τις εξελίξεις των αγαπημένων του πρωταγωνιστών.

Στη συνέχεια λοιπόν θα δούμε ότι τα προβλήματα για τους Βρεττάκους συνεχίζουν να αυξάνονται, ειδικά μετά την απόφαση που παίρνει ο Ισίδωρος να χωρίσει μία και καλή την Αμαλία.

Η ίδια δεν το περίμενε αυτό σε καμία περίπτωση και ενώ προσπαθεί να του αλλάξει τη γνώμη, δεν μπορεί να το καταφέρει.

Την ίδια στιγμή, βλέπουμε την Αθηνά, τη Μαρίνα αλλά και την Ιουλία να δείχνουν ότι παίρνουν πιο θετικά την απόφαση αυτή, αν και κατανοούν το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι.

Στην πλευρά της Αμαλίας βρίσκεται και ο Μάνος, αφού θέλει ο πατέρας του να προσπαθήσει να φτιάξει το γάμο του και όχι να τον διαλύσει.

Τα πράγματα δεν αλλάζουν όμως και ο Ισίδωρος δίνει τελεσίγραφο στην Αμαλία για να σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι και την Αρεόπολη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αλλάζουν τα πάντα για την Αθηνά!

Την ίδια ώρα η Αθηνά ετοιμάζεται να ζήσει έναν πολύ μεγάλο έρωτα που σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν περίμενε.

Συγκεκριμένα, φτάνει ένας φίλος των Βρεττάκων στην Αρεόπολη, ο Ελληνοαμερικακός, Τζον Μακρίδης, ένα πολύ επιτυχημένος και πλούσιος επιχειρηματίας.

Είχε γνωριστεί με τον Ισίδωρο στην Αμερική και ταίριαξαν αμέσως και έτσι έγιναν πολύ καλοί φίλοι και κράτησαν επαφή.

Μάλιστα υπάρχει και επιχειρηματική συνεργασία, όπου έχει να κάνει με τις ελιές των Βρεττάκων και έτσι έρχεται να δει το ελαιοτριβείο.

Εκεί θα αναλάβει να τον ξεναγήσει η Αθηνά και να του δείξει και την περιοχή, με την επαφή αυτή να οδηγεί σε έναν πολύ μεγάλο έρωτα.