Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω γυρίζει! Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό του Κωνσταντίνου. Μια απρόσμενη σύμπτωση στη Γη της Ελιάς του Mega, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από δω και πέρα τις μεταξύ τους ισορροπίες. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης δεδομένο πως δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε.

Ο Ιάκωβος θα επέμβει δυναμικά πριν ο Στάθης προλάβει να επηρεάσει την Ιουλία και τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Θεοδόσης θα λάβει ένα ένα ύποπτο τηλεφώνημα. Παράλληλα, οι φαντασιώσεις του Αλέξη δε σταματούν με τον Στέφανο να έχει μπει αυτή τη φορά στο στόχαστρό του. Ο Φίλιππος αποφασίζει να μείνει για δύο-τρεις ημέρες στη Μάνη και μετά να γυρίσει στη Βασιλική μέχρι εκείνη να γεννήσει. Η Μυρτάλη κι η Ισμήνη ξεκινούν την παραγωγή και θα αφοσιωθούν στη δουλειά. Η επιστροφή της Μέλπως θορυβεί τον Λυκούργο, αφού νιώθει φόβο για την αντίδραση της Χάιδως. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ανέστη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Αρετή μαθαίνει για την παρουσία τού Στέφανου στον γάμο της Ιουλίας και μαλώνουν άσχημα, ενώ η Μυρτάλη έχει αρχίσει να ενοχλείται από την υπερβολική αδυναμία του Στέφανου στη μητέρα του.

Ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, πείθει την Βασιλική να γυρίσουν πίσω την Αρεόπολη. «Έλα Στάθη μου. Ότι έγινε έγινε. Γύρισε πίσω στην οικογένειά σου» του λέει. Εκείνος όμως αρνείται πεισματικά.

Η Χάιδω θα δεχτεί τη Βασιλική

Η Χάιδω θα δεχτεί στο σπίτι της τη Βασιλική και είναι δίπλα της σαν πραγματική μητέρα. Η Ιουλία κι ο Γιώργης γυρίζουν από το Παρίσι. Κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας.