Η Γη της Ελιάς: Δείτε στο σημερινό επεισόδιο. Η μεγάλη ημέρα για τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία φτάνει. Είναι στην τελική ευθεία για τον γάμο τους. Οι ετοιμασίες είναι πολλές στη γη της Ελιάς. Η Ιουλία τηρεί το έθιμο και στρώνει το νυφικό κρεβάτι στο νέο τους σπίτι.

Ο Ισίδωρος κι ο Ιάκωβος κοιτούν την αδελφή τους, ενώ φίλοι και συγγενείς πάνε για ευχές. Ο Θεοδόσης κι ο Αλέξης θέλουν να πείσουν τη Μαργαρίτα να την πάνε στον γάμο, αλλά εκείνη δε θέλει με τίποτα. Η Άννα θέλει να φέρει κοντά της τον Λεωνίδα, αλλά ο συντηρητικός τρόπος ζωής του δεν της αφήνει πολλά περιθώρια.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 124

Η Χάιδω και η Αρετή μαλώνουν στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών. Το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης, είναι σε ένα μήνα.

Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στη Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς του Mega, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος θεωρεί πως θα τα χάσει όλα. Την παραμονή του γάμου της Ιουλίας οι συμπέθεροι είναι μαζί ενώ από την άλλη, ο Στάθης γυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη. Παράλληλα, η Αρετή, ακούει τις συμβουλές του Στέφανου. Σταματά την επίθεση εναντίον του και θέλει με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της.

Στην Αθήνα, η Βασιλική τηλεφωνεί στον Στέφανο, οποίος της μιλά σκληρά και της κλείνει το τηλέφωνο. Ο Αλέξης μιλά στον πατέρα του για την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης, αλλά από τη δική του οπτική γωνία.

Ο Θεοδόσης, όχι μόνο δεν τρομάζει από τα γεγονότα, αλλά προσπαθεί να μη δίνει αξία ακόμα κι όταν η Μαργαρίτα του τα λέει ακριβώς όπως έγιναν.