Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη σειρά Γλυκάνισος, όλοι είναι μουδιασμένοι και ανησυχούν για την επόμενη μέρα. Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει, όμως, ο Στρατής έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του και τις ανακοινώνει στην οικογένειά του. Όπως τους ενημερώνει, επιστρέφει ξανά στην εταιρία, ενώ θα μεταφέρει κι ένα μέρος των μετοχών στην Αναστασία.
Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό δεν αρέσει σε όλους και προκαλούνται αντιδράσεις. Στο μεταξύ, καλούν τον Άγγελο και τη Μαργαρίτα από τη δομή που φιλοξενείται η Αμάλ, για συνέντευξη.

Η μεγάλη στιγμή φτάνει, η σύμπραξη των δύο εταιριών -Μενέλαου και Φίλιππου- είναι λίγα λεπτά πριν από την υπογραφή, αλλά ο Στρατης κάνει μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση, που φέρνει αναταράξεις. “Ενα μέρος των μετοχών του Θα παραχωρήσει και στη Ραζάν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή δείχνει στον Νικήτα τη νέα βάρκα που του αγόρασε ο Έκτορας, δίνοντάς του απίστευτη χαρά. Παράλληλα, ο Μπίλι ετοιμάζει ένα φιλόδοξο σχέδιο απόδρασης και αυτήη τη φορά είναι σίγουρος ότι τίποτα και κανένας δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει!

Η Ραζάν μαθαίνει για την απόφαση του Στρατή να της μεταβιβάσει μέρος των μετοχών του και σοκάρεται. Η αντίδραση της, μάλιστα, δεν είναι αυτή που περίμεναν όλοι…
Ο Μπίλι καταφέρνει, τελικά, να δραπετεύσει. Το νέο πέφτει σαν βόμβα στην παρέα. Η είδηση, όμως, φτάνει και στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, η οποία ζει τον απόλυτο τρόμο. Ξέρει ότι όσο εκείνος κυκλοφορεί ελεύθερος, το δικό της παιδί κινδυνεύει και νιώθει ανήμπορη να το προστατεύσει. Προβληματισμένος είναι και ο Πολ, ο οποίος έχει στα χέρια του την ατζέντα του Μπίλι κι αναρωτιέται τι να την κάνει. Την απάντηση του δίνει το επόμενο πρωί ο Νεφζάτ, ο οποίος πηγαίνει εκεί ως απεσταλμένος του Μπίλι και του τη ζητά. Την ίδια στιγμή ο Ευστρατίου δίνει εντολή να ξεκινήσει έρευνα στο νησί για το δραπέτη.

 

Γλυκάνισος: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος αυτή η ηθοποιός από τη σειρά-Έτσι το ανακοίνωσε!

Το μεγάλο λάθος με τον Μπιέλ!

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τελειώνει με τον Βίκο-Αυτό είναι το σχέδιό του