Δυναμικά συνεχίζεται ο Γλυκάνισος στον ΣΚΑΪ με το επόμενο επεισόδιο να είναι προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ της Παρασκευής 30/9.

O σταθμός του Φαλήρου έδρασε άμεσα για να σώσει το νέο του πρόγραμμα μετά τον συναγερμό που σήμανε για τον Γλυκάνισο στην πρεμιέρα του η οποία ήταν κοινή με τα υπόλοιπα κανάλια και τα δικά τους προγράμματα. Η αλλαγές στις μέρες προβολές φαίνεται πως έπιασαν τόπο και εμείς ανυπομονούμε για τα επόμενα επεισόδια τα οποία όπως θα διαβάσετε παρακάτω αναμένονται συγκλονιστικά.

Σα βόμβα θα πέσει στο αρχοντικό Δεμίρη τα νέα ότι η Ελεάνα είναι έγκυος στο παιδί του Στρατή. Ο Στρατής από την άλλη, ο οποίος πλέον έχει μάτια μόνο για τη Ραζάν, σοκάρεται με την είδηση και δεν ξέρει πως να αντιδράσει.

Παράλληλα, ο Καρίμ συναντιέται με τον Ιμάμη ώστε να κανονίσουν τις λεπτομέρειες για τον γάμο του με τη Ραζάν. Ο  Άγγελος θυμάται ότι η Φάζια του είχε πει πως τελευταία φορά είχε δει τον Αμπντούλ σε έναν ελαιώνα. Πηγαίνει εκεί με τη Μαργαρίτα και μαθαίνουν ότι ο ελαιώνας ανήκει στη μητέρα του αστυνόμου Ευστρατίου.

Η Χρυσάνθη είναι εξοργισμένη καθώς πλέον δεν έχει πολύ κόσμο στην ταβέρνα. Έξαλλη ψάχνει μια φωτογραφία στο κινητό της για να τη χρησιμοποιήσει κατά του Στρατή και της Ραζάν αλλά δε τη βρίσκει.

Ο Πολ προειδοποιεί τον Νικήτα να μείνει μακριά από την Ανθή. Η Ελεάνα χειραγωγεί την Ερμιόνη ώστε να την έχει στο πλευρό της ενώ ενημερώνει και τον Αντρέα για τις εξελίξεις. Στο μεταξύ η Ραζάν μαθαίνει σύντομα τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελεάνας και καταρρακώνεται από τα νέα για το παιδί του Στρατή.

Γλυκάνισος: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Παρασκευής 30/9