Καλά καλά δεν άρχισε η νέα τηλεοπτική σεζόν και ήδη έχουμε την πρώτη αναβολή προγράμματος σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής». Ο λόγος για τη σειρά «Σέρρες» που επιμελείται στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με το τέλος της προηγούμενης σεζόν, προκειμένου οι ηθοποιοί να έχουν απελευθερωθεί από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους, τελικά ως σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Αποτέλεσμα είναι ο δεύτερος κύκλος του σήριαλ να αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Ειδικότερα το πρόβλημα της αναβολής εστιάζεται στη συμμετοχή του Γιώργου Γάλλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στις «Μάγισσες», σε παραγωγή του Γιώργου Καραγιάννη.

Ο παραγωγός δεν δίνει το «πράσινο φως» ώστε ο κ. Γάλλος να συμμετάσχει στα γυρίσματα που ήθελε να πραγματοποιήσει ο Καπουτζίδης για τις «Σέρρες». Κι αυτό καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα γυρίσματα των «Μαγισσών».

Κάτι που σημαίνει ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων τα γυρίσματα δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν νωρίτερα από τον Ιανουάριο του 2024.

Όλες οι ειδήσεις

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν φαντάζεστε που μπήκε μέτοχος

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Μαρτίνεθ – Τα άλλαξε όλα ο Ολυμπιακός!

Fame Story: Στον αέρα η πρεμιέρα – Τι συμβαίνει