ΕΡΤ: Η Θεοπούλα επιστρέφει σε ρόλο έκπληξη δίπλα στον Σταμάτη Κραουνάκη – Οι διαλεχτοί καλεσμένοι συνεχίζουν να δίνουν το παρών στην ΕΡΤ1 και για την ακρίβεια στη σειρά Τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά! Πρόκειται για την μεγάλη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς που μόνο σαν… όαση μπορεί να χαρακτηριστεί αφού είναι αυτό που ακριβώς χρειαζόμαστε για το βράδυ της Παρασκευής.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 4 Νοεμβρίου ο Τζόναθαν λέει στον Φοίβο ότι τόσο αυτός, όσο και όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν έχουν πνεύμα συνεργασίας. Ο Φοίβος ψάχνει για να τον αποστομώσει ένα νέο δυναμικό ντουέτο-και απευθύνεται για βοήθεια στον μετρ των σπουδαίων συνεργασιών, τον διονυσιακό Σταμάτη Κραουνάκη. Αυτός του λέει πως μόλις ανακάλυψε μια εκπληκτική νέα φωνή. Μετά από έκπληξη όλων, αποκαλύπτεται πως αυτή δεν είναι άλλη από την Αντιγόνη Γαμμάτου, μητέρα του Χάρη. Και ενώ η «Μάντρα» ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο ντουέτο, τα πράγματα ανατρέπονται εντελώς.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης βρίσκει μια χελώνα που είναι κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει, και ο Τζόναθαν γνωρίζει στη «Μάντρα» έναν Ελληνοαμερικάνο κόουτς
επαγγελματικών ομάδων (Jeff Marawai) που δείχνει μια ιδιαίτερη «αδυναμία» στην μέθοδο Γκεστάλτ και…στον Χάρη. Στο κομφούζιο που δημιουργείται στο live, τη λύση δίνουν η μαμά Κραουνάκη (Έφη Παπαθεοδώρου), οι Εκείνος κι Εκείνος, ο Χρήστος Γεροντίδης και ένα παλιό επεισόδιο του «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι».

ΕΡΤ- Τα Νούμερα: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision: Ανατροπή με τον παρουσιαστή-«Όχι» από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ολυμπιακός: Στον αέρα δύο παίκτες – Βλέπουν την έξοδο – Πρόβλημα η Νότιγχαμ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία-Μπλεξίματα με γιατρούς ο Μπάμπης