Ο Μάρκος στη σειρά Έρωτας Φυγάς θα αντιμετωπίσει τον Σήφη και τον Γεράσιμο και θα καταφέρει με τη βοήθεια του Στέφανου και του Νικόλα να σώσει την Αλεξάνδρα που την έχουν απαγάγει.

Οι δυο τους θα περάσουν χρόνο μαζί, θα έρθουν ξανά πολύ κοντά. 

Και οι δυο τους καταλαβαίνουν ότι η αγάπη τους παραμένει δυνατή. Ο Ιάσονας από την άλλη, ξέρει πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του, ακόμα κι αν αθωωθεί. Δείχνει να παραιτείται. Η Μαργέτα δεν το βάζει κάτω. Προσπαθεί να ασκήσει πίεση και να κάνει αυτό που χρειάζεται για να σώσει το παιδί της.

Η μέρα για τη δίκη του Ιάσονα πλησιάζει και η Ελπίδα, ως βασική μάρτυρας, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων. Κοντογιάννης και Μάρκος εξαπολύουν ξεχωριστά κυνηγητό για να καταφέρουν να τη βρουν και να αποφύγουν την αλλαγή της κατάθεσής της.

Η Ελπίδα κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη, προετοιμάζοντας τα επόμενα βήματά της. Ενώ όλοι περιμένουν την άφιξή της στη δίκη, εκείνη απομακρύνεται με το αμάξι, Δύο άντρες σ’ ένα άλλο αυτοκίνητο την καταδιώκουν. Προσπαθώντας να ξεφύγει, καρφώνεται σ’ ένα δέντρο. Λόγω της απουσίας της, η δίκη αναβάλλεται κι ο Ιάσονας παραμένει υπό κράτηση. Μόλις η Ελπίδα συνέρχεται, έρχεται η ώρα της. Τελικά θα κρατήσει τον λόγο της στη Μαργέτα και θα αναιρέσει τα όσα είχε πει. Παραδέχεται το ψέμα της και λέει ότι το έκανε για λόγους εκδίκησης. 

Η εισαγγελέας δεν έχει άλλη επιλογή. Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση και ο Ιάσονας αθωώνεται ελλείψει στοιχείων. Αυτό το γεγονός όμως δεν θα εμποδίσει τον Μάρκο από το να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει -Αυτό είναι το τέλος του;

Μίμης Παπαϊωάννου: Αντίο σε έναν θρύλο

Μάρκος Σεφερλής: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στον ΣΚΑΪ