Η Γεωργία, έξαλλη με τον Στρατή στη σειρά Έρωτας Φυγάς και πνιγμένη από τα χρέη που της φόρτωσε ξανά, πηγαίνει και πιάνει τη Φωτεινή και της βγάζει όλα τα άπλυτα των συζύγων τους στη φόρα. Της περιγράφει πώς ακριβώς ο παμπόνηρος Κοντογιάννης κατάφερε να μεθύσει τον αφελή και άμυαλο Στρατή και, στη συνέχεια, έβαλε τους άντρες του να τον ληστέψουν. Η Φωτεινή δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει τα λόγια της Γεωργίας, αφού γνωρίζει πολύ καλά τι είναι ικανός να κάνει ο άντρας της. Χωρίς δεύτερη σκέψη, της υπόσχεται να τη βοηθήσει.

Πραγματικά, με την πρώτη ευκαιρία, ανοίγει το χρηματοκιβώτιο που κρατά ο άντρας της τα γραμμάτια του Στρατή, αλλά και αρκετά χρήματα και της επιστρέφει τα γραμμάτια αλλά και τα χρήματα που έδωσε πρόσφατα ο Στρατής, πουλώντας τα κοσμήματα της Γεωργίας. Επιπλέον, η Φωτεινή… ξεκαθαρίζει και κάποια γραμμάτια άλλων απλών μεροκαματιάρηδων που ο… προκομμένος της εκβιάζει σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Ο Κοντογιάννης στο μεταξύ δεν αργεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γίνεται έξαλλος. Δεν διστάζει να απειλήσει τη σύζυγό του! Της λέει ότι τον κατέστρεψε και μην τολμήσει να ανακατευτεί ξανά στις δουλειές του με εκείνη να απαντά με θάρρος να μην φέρει ξανά σπίτι τους τα βρώμικα χρήματά του!

Την ίδια ώρα. η Γεωργία σκίζει μπροστά στον Στρατή τα γραμμάτια! Του εξηγεί για το καλό που τους έκανε η κυρία Κοντογιάννη και ο Στρατής τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Κάνει την κίνηση να της πάρει και τα χρήματα, όμως η Γεωργία του το ξεκόβει λέγοντας ότι αυτά είναι δικά της. Αυτός θα πρέπει να δουλέψει κανονικά για να ξεχρεώσει την κυρία Μαργέτα!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

 

Αυτή η νύχτα μένει: Η Σοφία καίει την Νίτσα-Αποκαλύπτει ότι εκείνη σκότωσε τον Νώντα!

Επική κίνηση Χάαλαντ σε μικρό φίλο της Γιουνάιτεντ που ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει και συμμαχεί με τον Θέμη-Έτσι τρελαίνεται η Αλεξία!