Ο απρόσμενος τραυματισμός του Γιωργάκη στη σειρά Έρωτας Φυγάς, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους.

Ταυτόχρονα, η Άννα δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι διάδρομοι των νοσοκομείων σε Μεσσήνη και Καλαμάτα πλημμυρίζουν από αγωνία, ενοχές και ανταλλαγή ευθυνών.

Οι σχέσεις όλων δοκιμάζονται με την Αλεξάνδρα να κρατά επιθετική στάση απέναντι στον Ιάσονα και τον Μάρκο. Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την πατρότητα του Γιωργάκη και ο πόλεμος με τον Δεμερτζή οξύνεται.

Η Ελπίδα χάνει τον κόσμο όταν πληροφορείται για το σοβαρό ατύχημα της κόρης της. Υποψιάζεται ότι ο Κοντογιάννης κρύβεται πίσω από αυτόν. Η Μαργέτα, κατηγορεί τον εαυτό της για τον τραυματισμό της Άννας και καταλήγει συνειδητά στην απόσυρση της υποψηφιότητάς της στις επερχόμενες εκλογές.

Η απόφασή της δε βρίσκει σύμφωνους τους χορηγούς της, οι οποίοι προσπαθούν να τη μεταπείσουν με κάθε μέσο.

Στο αποψινό επεισόδιο η προσπάθεια της Ουρανίας να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα αποτελεί μία νέα απειλή για τη Μαργέτα, η οποία ανησυχεί για τις πραγματικές προθέσεις αυτής της γυναίκας. Η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Ρηνιώ την αλήθεια γύρω από τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας, μεταφέροντας όσα η ίδια άκουσε από τα χείλη της Νότας και της Ευγενίας. Η Μαργέτα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση που θα τη φέρει σε νέα ρήξη με τον Ιάσονα και θα οξύνει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάρκο. Η αδιακρισία της Ελπίδας τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας. Η ίδια, σκεπτόμενη το δικό της όφελος, αποφασίζει να το αποκαλύψει στον Ιάσονα. Ο ίδιος προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία μέσω της χωροφυλακής. Μέσα από την έρευνα προκύπτει το όνομα του κατόχου του όπλου και οι αρχικοί ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας επιβεβαιώνονται.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Viral: Δήμαρχος πανηγύρισε με καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ! (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;