Η Μαργέτα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, νιώθει πλέον ότι η ζωή αρχίζει να της χαμογελά μιας και με την Αλεξάνδρα είναι σαν πραγματική μάνα και κόρη κι έχει στο πλευρό της τον γιο της Ιάσονα, τα εγγόνια της, αλλα κυρίως τον άνθρωπο με τον οποίο είναι ερωτευμένη από κοριτσάκι, τον Στέφανο.

Αν και οι δυο τους πέρασαν πολλές δοκιμασίες και η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, δεν ήταν δυνατόν να σβήσει. Ετσι ο Στέφανος, παραμερίζοντας το παρελθόν, επανέρχεται για μια ακόμη φορά και της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη απαντά θετικά.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και την επόμενη μέρα ανακοινώνει τα ευχάριστα στους οικείους του. Αυτή τη φορά δεν έχουν αντίρρηση γι’ αυτόν τον γάμο και οι προετοιμασίες αρχίζουν. Ολοι εκτός από τη Νότα.

Η Νότα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στη Μεσσήνη και κατάλαβε το οικονομικό εύρος του Στέφανου, βάλθηκε να γίνει κυρία Παράσχου. Ομως δεν υπολόγισε ότι ο έρωτάς του για τη Μαργέτα θα είναι τόσο δυνατός και πως αυτή η γυναίκα θα σταθεί το μέγιστο εμπόδιο στα σχέδιά της.

Η ίδια εξομολογείται στην Ευγενία ότι θα εμποδίσει αυτό το γάμο.

Στο μεταξύ η Μαργέτα έχει προσλάβει έναν ντετέκτιβ προκειμένου να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τη Νότα.

Η Μαργέτα τηλεφωνεί στη Νότα και της ζητάει να συναντηθούν γιατί οι δυο τους έχουν να πουν πολλά. Εκείνη τη ρωτά με ειρωνία αλλά η Μαργέτα της παραδίδει το φάκελο με τα στοιχεία εναντίον της και αφορούν τους δύο γάμους και τους δύο νεκρούς συζύγους!

Της λέει να φύγει από τη Μεσσήνη γιατί αλλιώς θα δώσει το φάκελο στον εισαγγελέα.

Η Νότα κάνει να φύγει και όπως έχει γυρίσει την πλάτη της, ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα μαχαίρι. Το μπήγει στο σώμα της Μαργέτας και την αφήνει αιμόφυρτη κάτω σύμφωνα με το TiVi σίριαλ. Αφού τη σκοτώνει, κλέβει τα χρυσαφικά για να φανεί ως ληστεία και πετάει το μαχαίρι.

Στο μεταξύ στο Κιάρι η Αλεξάνδρα και η Γεωργία ανησυχούν για την Μαργέτα που έχει αργήσει..

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Βάζει τέλος σε Νάσο Γουμενίδη – Τι είπε για Μαγγίρα – Άγρια κόντρα

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Μαργέτας πλησιάζει-Η Ουρανία καλοβλέπει τη θέση της!