Οι εκλογές για την ανάδειξη της προέδρου του Συλλόγου Κυριών στη σειρά Έρωτας Φυγάς διεξάγονται και το αποτέλεσμα δυσαρεστεί τη Νότα, η οποία στρέφει τα βέλη της προs τη Μαργέτα.

Η Νότα, σε μια στιχομυθία με τη Μαργέτα, αφήνει να εννοηθεί ότι γνωρίζει για τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, που μπορεί οι δυο τους να έχουν και κάτι περισσότερο.

Η Μαργέτα φοβισμένη από τα υπονοούμενά της, υποθέτει ότι η αντίζηλός της γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του Γιωργάκη. Ετσι για να την προλάβει, αποκαλύπτει στον Στέφανο την αλήθεια. Του λέει ότι ο Γιωργάκης δεν είναι παιδί του Ιάσονα και θα πρέπει να αντιδράσει με ψυχραιμία αφού όπως του αποκαλύπτει, πρόκειται για το παιδί του Μάρκου!

Ο Στέφανος μένει εμβρόντητος χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Λόγω του σοκ, αφού φύγει η Μαργέτα, παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Η Νότα βρίσκεται εκεί την κατάλληλη στιγμή και τον σώζει.

Ο Στέφανος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αν και η κατάσταση της ήδη εύθραυστης υγείας του είναι σοβαρή, ξεπερνά τον κίνδυνο για τη ζωή του. Αργότερα ο Μάρκος χτυπάει κατά λάθος με το αμάξι την Αθηνά. Σοκαρισμένος ακόμα από το αναπάντεχο ατύχημα, δίνει αίμα για να σωθεί η γιαγιά. Εκείνη διαφεύγει τον κίνδυνο. Η Μαργέτα βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Στέφανο, στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Νότα και οι
δύο αντίζηλες διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η Νότα τη ρωτά αν ήρθε να τον αποτελειώσει! Αν μία γυναίκα έχει δικαίωμα να είναι στο πλευρό του είναι μόνο αυτή!

Η Νότα όμως της θυμίζει ότι εκείνη είναι που του έσωσε τη ζωή και ο Στέφανος από την άλλη προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!