Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται ακόμη μία φορά η ζωή του Στέφανου στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤΙ «Έρωτας Φυγάς». Σύμφωνα με το Mytv ο άντρας κανονίζει μία συνάντηση με τον αρχηγό των παρακρατικών, τον Πανταζόπουλο. Ωστόσο, όταν πηγαίνει στο ραντεβού που είχαν δώσει, έχοντας μαζί του τον Θύμιο, οι δύο φίλοι αντικρίζουν άναυδοι το πτώμα του Πανταζόπουλου.

Αμέσως ο Στέφανος αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει Θύμα μίας σατανικής παγίδας. Παρ’ όλα αυτά, ο ισχυρός επιχειρηματίας δεν χάνει την ψυχραιμία του και με τη βοήθεια του επιστήθιου φίλου του κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να καλύψει τα ίχνη τους και να ξεφύγουν από την Αστυνομία, που βρίσκεται στο κατόπι τους.

Τελικά, καταφέρνουν και ξεγλιστρούν ώστε να μην κατηγορηθούν αδίκως για ένα έγκλημα που δεν έχουν διαπράξει. Την ίδια ώρα, όμως, ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος παραμονεύει για τον Στέφανο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κοντογιάννη.

Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας και άσπονδος εχθρός του Παράσχου Θέλει να τον βγάλει από τη μέση μια για πάντα. Έτσι, Θέτει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο εξόντωσης για να γλιτώσει από την παρουσία του. Πολύ σύντομα, λοιπόν, η ζωή του Στέφανου απειλείται ξανά και κανείς δεν ξέρει αν και αυτή τη φορά ο άντρας Θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα αντιλαμβάνεται ότι τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της έχουν πολλούς εχθρούς και αποφασίζει να του ανοίξει την καρδιά της, πριν κάποιο απρόοπτο γεγονός τούς Χωρίσει. Έτσι, του εξομολογείται το μεγάλο μυστικό της σχετικά με την ταυτότητα του ατόμου που κόντεψε να της αφαιρέσει τη ζωή και εξαιτίας του τη θεωρούν όλοι νεκρή. Όταν του ομολογεί ότι ο Κοντογιάννης είναι εκείνος που την έριξε από τη γέφυρα, ο Παράσχος γίνεται έξαλλος από θυμό. Πάντοτε υποψιαζόταν ότι ο Παύλος είναι το πρόσωπο που στοιχειώνει τα όνειρα της συντρόφου του και της υπόσχεται ότι σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να την προστατεύει από εκείνον, αγνοώντας φυσικά ότι ο ίδιος βρίσκεται ξανά στο στόχαστρό του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;

To Γκραν Πρι Φόρμουλα 1 στον Καναδά απειλείται από τη βροχή;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Απόλυτη δυστυχία για Ντίνο και Αμαλία- Η Μιράντα τα αποκαλύπτει όλα!