Μάρκος και Αλεξάνδρα ζούνε ελεύθεροι πια τον έρωτά τους στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αγνοώντας -όσο μπορούν- τα επικριτικά βλέμματα του κόσμου. Παρόμοια κατακραυγή συνοδεύει και την απόφαση του Ιάσονα να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα για να ακολουθήσει τον εραστή της.

Η στάση του βρίσκει αντίθετους κάποιους εργάτες που επικαλούμενοι τις ηθικές αρχές τους, εγκαταλείπουν το Κιάρι. Ο Ιάσονας περνά δυσκολότερες στιγμές όταν φτάνει στα χέρια του ένας απρόσμενος φάκελος.

Το περιεχόμενό του δεν του αφήνει πλέον κανένα περιθώριο ελπίδας. Στην Αθήνα, η Μαργέτα προσπαθεί μαζί με τον Θύμιο να βρει μία λύση για να κρατήσει κλειστό το στόμα του εκβιαστή της.

Ο Μάρκος αναθέτει στον Φάνη να παρακολουθήσει τη Νότα, η οποία προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της. Η ίδια επισκέπτεται την Ελπίδα στο νοσοκομείο και την απειλεί πως αν καταθέσει εις βάρος της Ευγενίας, δεν θα διστάσει να ξαναβάψει τα χέρια της με αίμα.

Ο Ιάσονας έχει χάσει όλη του την περιουσία. Η Φωτεινή είναι νεκρή και ο Κοντογιάννης αρχίζει να χάνει τα λογικά του από την απώλεια της. Η Αλεξάνδρα ετοιμάζει τα πράγματα της για να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι με τον Μάρκο και κατ’ εντολή του Ιάσονα που της έδωσε διαζύγιο. Οι εργάτες του αρχοντικού, τη βοηθάνε να στήσει το νέο της σπιτικό.

Η επιστροφή της Ευγενίας από τη φυλακή, όμως, θα τους στερήσει το Στεφανάκο από το νέο τους σπίτι. Ο Στέφανος δίνει διορία στη Νότα, να απομακρυνθεί από το Κιάρι, αλλιώς θα φροντίσει ο ίδιος να την εξαφανίσει. Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Στέφανο, ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Μαργέτας για να τον παγιδεύσει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Οι ψυχοκόρες: Τότε επιστρέφουν με αντίπαλο το Survivor

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Τo χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1

Η Μάγισσα: Απολύσεις βασικών συντελεστών από την εταιρεία παραγωγής